IT-rekruttering i Odense

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med IT-rekruttering i Odense

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

IT-rekruttering i Odense

Har I brug for hjælp til jeres IT-rekruttering i Odense, så er Shortlist jeres rekrutteringsbureau. Med vores brede kundeportefølje er vi vant til at hjælpe en række forskellige virksomheder med at finde de rette kandidater. Vi finder blandt andet også de mest kvalificerede kandidater til IT-stillinger, hvilket er en efterhånden svær disciplin, da IT-branchen er blevet populær som aldrig før. Vi finder de kandidater, der passer lønrammen, er kvalificerede og motiverede til at flytte over til jer.

Opnå en effektiv og succesfuld IT-rekruttering i Odense med et nytænkende rekrutteringsbureau

De dygtige IT-folk er sjældent ledige og bliver oftest headhuntet af andre virksomheder, imens de er i arbejde – derfor kan den traditionelle rekrutteringsproces være spild af tid og ressourcer. Traditionelle rekrutteringsmetoder med jobopslag tager i gennemsnit 29 dage og ender oftest med et middelmådigt kandidatfelt. Ved at samarbejde med Shortlist får I en proaktiv rekrutteringsproces, hvor vi benytter os af en effektiv kandidat-sourcing til at finde de rette kandidater, der passer til stillingen.

Ved at bruge informanter og de nyeste digitale værktøjer er vi sikret at finde et match mellem potentielle kandidaters faglige og personlige kompetencer og jeres virksomhed, stillingen og de arbejdsopgaver, der følger med. De indledende dialoger afholdes af Shortlist for at sikre et stærkt kandidatfelt, hvorefter vi præsenterer jer for 3-5 kandidater til slut i forløbet, som derefter kan indgå i jeres interne rekrutteringsprocesser.

IT-rekruttering i Odense gjort nemt og ligetil med proaktive rekrutteringsmetoder

I slipper for det opslidende traditionelle jobopslag og den lange rekrutteringsproces, dette indebærer, når I benytter jer af Shortlists kandidat-sourcing. Vi er eksperter inden for rekrutteringsområdet, og I er dermed sikret et gnidningsfrit og udbytterigt rekrutteringsforløb på grund af vores erfaring og kendskab til det moderne kandidatfelt. I kan hermed læne jer tilbage og nyde godt af en let IT-rekruttering.

Oplev en effektiv, proaktiv og målrettet IT-rekruttering i Odense med en erfaren og kompetent samarbejdspartner som Shortlist. Vi finder de rette kandidater, og dermed slipper I for de opslidende og langsommelige rekrutteringsprocesser og eventuelle fejlansættelser.

0 %
af talenter er revet væk fra kandidatmarkedet inden for kun 10 dage – vær proaktiv i din rekruttering.*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
0 %
tager det som et kompliment, når de kontaktes af et rekrutteringsbureau.

Shortlist giver en målrettet IT-rekruttering i Odense

Vores innovative tilgang til rekruttering og de tilhørende processer gør, at vi er det effektive alternativ til de langsommelige, traditionelle rekrutteringsprocesser set hos andre rekrutteringsbureauer. Vores fokus er at finde topkvalificerede IT-specialister, der både er et match til jeres virksomhed, og som kan være værdiskabende. Vi sørger for, at den person, der skal sidde i den pågældende IT-stilling, er fagligt og personligt kompetent, erfaren og passer til lønrammen. 

Det er en direkte og målrettet proces hos Shortlist, og det vil sige, at når vi søger efter kandidater til jeres virksomhed, skaber vi en værdiskabende dialog med potentielle kandidater og fortæller dem om jeres virksomhed, jobbet og de muligheder, det indebærer, samt de gode historier fra virksomheden og virksomhedskulturen. På denne måde er vi sikret et kandidatfelt, der er motiveret og flytbart samt kan give jeres virksomhed værdi og indgå i en effektiv rekrutteringsproces.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til IT-rekruttering i Odense

I er sikret en erfaren og kompetent samarbejdspartner, når I arbejder sammen med Shortlist. Vi er eksperter inden for målrettet rekruttering og kan med vores mange informanter og det nyeste digitale værktøj give jer de bedste kandidater til stillingen. I får fat i de bedste kandidater, før andre når at snuppe dem, når I får hjælp af Shortlist. Oplev en udbytterig rekrutteringsproces på kun fire uger. Den endelige beslutning er jeres – vi sørger blot for at finde den bedste håndfuld kandidater til jeres rekrutteringsforløb.

Få en effektiv IT-rekruttering i Odense med hjælp fra shortlist og få:

  • hjælp til rekruttering, hvor vi bruger vores effektive kandidat-sourcing til at finde de rette kandidater
  • 3-5 kompetente, motiverede og flytbare kandidater til at indgå i jeres rekrutteringsproces
  • ejerskab over rekrutteringsprocessen – vær med fra start til slut, og funger som hovedaktør i den endelige beslutningsproces, omkring hvilken kandidat I vil ansætte.

Shortlist rekrutterer i Odense

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Projektleder

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Fynske Bank
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale