Finansrekruttering i Odense

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med finansrekruttering i Odense

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Finansrekruttering i Odense

Står I og mangler en kompetent og dygtig kandidat i jeres økonomiafdeling? Få en effektiv rekruttering med hjælp fra Shortlists kandidat-sourcing, der giver en høj kvalitet i ansøgerfeltet samt leverer en håndfuld motiverede og flytbare kandidater til stillingen inden for fire uger. Gør finansrekruttering i Odense nemt og udbytterigt med et nytænkende rekrutteringsbureau som Shortlist, der arbejder opsøgende og proaktivt i forhold til passive kandidater, som allerede har erfaring og kompetencer inden for finansområdet.

Udnyt det nye kandidatmarkedet i jeres finansrekruttering i Odense

Det er et faktum, at kandidater, der er topkvalificerede, ikke forbliver ledige på markedet særlig længe ad gangen – hvis de overhovedet når at blive ledige, før de bliver opsøgt af en virksomhed med et jobtilbud. Der går ikke mere end cirka 10 dage, før en rekruttering af disse kandidater sker. Derfor er det en god idé at være på forkant med kandidatfeltet, hvis I ønsker, at jeres virksomhed skal være den, som de dygtige kandidater ender ved. Her kan Shortlist hjælpe jer i mål.

Ved Shortlist er vi proaktive i vores headhunting af topkvalificerede kandidater med den relevante erfaring, der er inden for lønrammen, og som er et match til jeres virksomhed både fagligt og personligt. Dette sikrer vi ved at bruge informanter og de nyeste digitale værktøjer, som leder os hen til potentielle kandidater. Vi afholder de indledende dialoger med disse og skaber motivation og flytbarhed. Når I samarbejder med Shortlist, vil I blive præsenteret for 3-5 kandidater som resultat af en målrettet søgning, og det er derefter jeres valg, hvem I vil rekruttere.

Undgå ressourcedrænende rekrutteringsprocesser med en effektiv finansrekruttering i Odense

Spar jer selv for en masse ufrugtbart administrativt arbejde, og lad Shortlist finde den rette kandidat for jer til stillingen i jeres virksomhed. Benyt jer af vores innovative, proaktive rekrutteringsmetoder, som sørger for kontakt med de kandidater, der giver værdi til jeres virksomhed. Når vi står for de indledende dialoger med potentielle kandidater, undgår I hermed et langt rekrutteringsforløb og eventuelle fejlansættelser, der både er dyre og spild af tid. 

Shortlist er eksperter i målrettet rekruttering og er opdateret på det moderne kandidatmarked. I de indledende dialoger belyser vi de muligheder, der findes ved en finansstilling i netop jeres virksomhed. Med denne værdiskabende dialog skaber vi en positiv relation til jer og sørger for kun at sende de rette kandidater i jeres retning. I beholder stadig fuldt ejerskab over rekrutteringsforløbet og er løbende opdateret i processen, og når de 3-5 kandidater er fundet, er det også op til jer, hvem I vil gå med.

Få hjælp fra et rekrutteringsbureau i Odense, som kan gøre jeres finansrekruttering succesfuld og målrettet. Undgå de tidsspildende pligtsamtaler med underkvalificerede kandidater – få en ekstern samarbejdsparter til at finde de rette kandidater for jer.

af kandidaterne ønsker at møde ansættende ledere tidligt i rekrutteringsforløbet.*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019)
0 %
siger, at chancerne for at acceptere et job går hurtigere, hvis de kontaktes af et rekrutteringsbureau.
0 %
tager det som et kompliment, når de bliver rekrutteret.
0 %

En effektiv og målrettet finansrekruttering i Odense

Hos Shortlist har vi en alternativ og nytænkende tilgang til rekrutteringsprocessen, og dermed er vi det perfekte alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer. Vores mål er at få jer præsenteret for et udpluk af motiverede, flytbare og kompetente mennesker til stillingen. Vi finder ikke blot arbejdskraft, der kan udfylde den tomme stol, men giver jer en række kandidater, der kan sikre en værdiskabende funktion for virksomheden på baggrund af deres personlige og faglige kompetencer og erfaringer.

Kandidaterne til stillingen er gjort flytbare og interesserede ved vores dialoger, hvor vi fortæller om jobbet og de muligheder, der er ved stillingen og jeres virksomhed. Derudover fortæller vi også om jeres virksomhedskultur og de gode historier. Det er en værdiskabende samtale, vi indgår i med potentielle kandidater, for på denne måde sikrer vi os, at det er de bedste kandidater, vi præsenterer jer for, og som har det, I efterspørger.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til finansrekruttering i Odense

Indgå i et samarbejde med Shortlist, og I får en samarbejdspartner, der har mange års erfaring inden for rekruttering. Som eksperter inden for vores område er vi de rette til at hjælpe jer med at få besat en stilling. Opnå en succesfuld og målrettet rekruttering med et innovativt rekrutteringsbureau. Drop de traditionelle jobopslag, som ikke bærer frugt, og find den rette kandidat inden for fire uger ved at kontakte Shortlist.

Få Shortlist til at hjælpe med jeres finansrekruttering i Odense og få:

  • 3-5 kompetente, flytbare og motiverede kandidater, som matcher jeres virksomhed
  • en effektiv rekrutteringsproces 
  • en samarbejdspartner, der kender kandidatmarkedet og bruger kandidat-sourcing.

Shortlist rekrutterer i Odense

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Projektleder

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Fynske Bank
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale