Rekruttering inden for Ingeniør & Teknik

Hos Shortlist får du selv lov til at tage styringen, når nye medarbejdere skal findes, og vi serverer de bedste kandidater på markedet for dig.

Kom godt i gang med Shortlist

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Nytænkende og udbytterig rekruttering inden for Ingeniør og Teknik

Er I på jagt efter den helt rigtige kandidat til jeres virksomhed? Så kender I også til den tidskrævende og vanskelige proces, det kan være at lede efter kandidater blandt hundredvis af ansøgninger. De bedste kandidater hænger ikke på træerne, og det gælder om at have det lange ben forrest for at få fat i de eftertragtede af slagsen.

Hos Shortlist hjælper vi jer med at komme først, når interessante og kvalificerede kandidater skal rekrutteres. Vi arbejder med kandidat-sourcing på en ny og effektiv måde, hvor vi matcher jeres virksomhed med de rette kandidater – både fagligt og personligt. Vi forstår os på, hvad der udgør den bedste research, så vi kan give jer motiverede og passive kandidater, der giver jer de absolut bedste betingelser for at få succes med jeres rekruttering inden for informationsteknologi.

Få succes med jeres rekrutteringsproces uden at give afkald på styringen

Det kan være svært at få fingrene i de dygtigste kandidater. De er nemlig typisk ansat et andet sted, og i stedet bliver jeres jobopslag set af jobsøgende kandidater, der sjældent lever op til jeres krav til kvalifikationer og kompetencer.

Hos Shortlist har vi skabt en ny måde at tænke rekruttering på. Vi benytter os af digitale værktøjer, og hvor vi gennem effektiv kandidat-sourcing kan finde frem til nogle af de bedste kandidater, der matcher jeres stilling. Vi indgår i en personlig dialog med interessante kandidater, hvor vi til sidst kan præsentere jer for 3-4 udvalgte, der lever op til jeres krav og lønramme. Det giver jer mulighed for at få fat på allerede beskæftigede kandidater inden for informationsteknologi, der sikrer jer de bedst mulige vilkår for at få ansat den helt rigtige.

Spar på ressourcerne, og få de største talenter

Rekruttering inden for informationsteknologi er en stor mundfuld. De dygtigste kandidater skal oftest findes på anden vis end gennem jobannoncer, og det er her, udfordringerne typisk opstår. Vi hjælper jer med at fokusere på det, I er bedst til, og i stedet kan I lade os levere de største talenter til jer gennem professionel kandidat-sourcing og talent acquisition.

Ved at vælge os hos Shortlist sparer I både tid og ressourcer, men uden at gå på kompromis med ejerskab og kvalitet. Vi tager ikke det første og det bedste. I stedet leverer vi de stærkeste kandidater til jer, så I kan bruge energien på samtaler, interviews og test, så I nemmere kan udvælge den helt rette kandidat til jeres stilling.

Opsummering:
Sagt helt enkelt. Vi sørger for, at I kan gøre ansættelsesprocessen langt mere effektiv og udbytterig, men uden selv at bruge tid og penge på at finde kandidaterne. Vi klarer det for jer, og I mindsker samtidig risikoen for en fejlansættelse ved at få knivskarpe kandidater, når I skal rekruttere inden for informationsteknologi.

90 % af jobmarkedet er passive og læser ikke annoncer, hvor kun 10 % rent faktisk er aktivt jobsøgende
87 % af passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder
90 % vil ikke læse jobannoncer, hvis de vil skifte job. I stedet vil de vente på, at jobbet finder dem.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Få succes med rekruttering inden for ingeniør og tekniske profiler med Shortlist

Den rette kandidat kan være afgørende for enhver virksomhed, og det ved vi hos Shortlist. Derfor har vi skabt en unik rekrutteringsproces, der hverken kræver al HR-afdelingens tid eller store summer. I stedet får I det fulde ejerskab, når kandidaterne allerede er blevet udvalgt ud fra nøje research.

Vi sørger ikke kun for en mere effektiv og udbytterig rekruttering. Vi hjælper også med at mindske risikoen for en fejlansættelse. Vi sikrer alignment mellem jer og kandidaterne, så både lønramme, krav og forventninger mødes. På den måde får I de rigtige kandidater til jeres egen rekrutteringsproces med en moderne rekrutteringsproces, der passer til nutidens kandidatmarked.

Når I vælger Shortlist til jeres rekruttering, sørger vi for at:
• finde de bedste kandidater gennem professionel kandidat-sourcing, hvor vi blandt andet proaktivt opsøger de passive kandidater, der matcher jeres krav
• præsentere jer for et felt af 3-4 kandidater, der er motiverede og klar til at indgå i jeres interne rekrutteringsproces
• sikre motiverede kandidater, der er villige til at flytte sig og springe ud i nye udfordringer hos jer.

Vores åbne rekrutteringer

Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Xolta rekrutterer med Shortlist
Shortlist Sourcing

Customer Support Manager

Xolta
Xolta rekrutterer med Shortlist
Shortlist Sourcing

Customer Enablement Manager 

Xolta
Halnæs Kommune bruger Shortlist til rekruttering i det offentlige
Succesfuld rekruttering

Specialkonsulent

Halsnæs Kommune
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

Director

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale