Rekruttering inden for kommunikation & rådgivning

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med rekruttering inden for kommunikation.

Rekrutter med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering inden for kommunikation

Kommunikation er i dag et must i enhver virksomhed. Det gælder både internt såvel som eksternt, og derfor forventer I også dygtige kandidater, der leverer og præsterer. Er I på jagt efter den helt rigtige kandidat til jeres virksomhed? Shortlist tilbyder moderne rekruttering inden for kommunikation, og vi klarer det tunge arbejde for jer.

Der er typisk stor rift om de dygtige kandidater. Det gør det svært at få fingrene i dem, før de har fået foden inden for et andet sted. Shortlist sikrer, at I får et stærkt kandidatfelt, der ikke kun består af aktivt jobsøgende kandidater. I stedet kan I være på forkant med talenterne, som vi finder gennem vores indsigt i kandidatmarkedet og effektivt kandidat-sourcing.

Få nem og effektiv rekruttering inden for kommunikation

Vi kommer ikke udenom det. Det er en kamp af få fat på de bedste kandidater gennem klassiske jobannoncer, som typisk bliver set af ledige, jobsøgende kandidater. Hos Shortlist gør vi brug af proaktiv kandidat-sourcing for at imødekomme jeres ønske om kvalificerede kandidater inden for kommunikation.

Gennem grundig research og digitale værktøjer kan vi indlede individuel dialog med kandidater, der er eftertragtede på arbejdsmarkedet. Vi gør det dermed muligt for jer at få fat på den helt rigtige kandidat.

Vi skiller os ud fra mængden. Vi har skabt et moderne rekrutteringsbureau og fungerer som HR-afdelingens højre hånd. I får selv ejerskab over samtalerne og ansættelsesprocessen, mens vi leverer det stærkeste kandidatfelt til jer.

Få den rette kandidat, og spar tid og ressourcer

Rekruttering inden for kommunikation er en tidskrævende og omkostningstung proces, hvis I selv står for den. Med mange kommunikationsfolk på markedet vil I typisk ende op med stakkevis af ansøgninger, hvoraf mange ikke matcher jeres ønskede profil.

Hos Shortlist fjerner vi det tunge arbejde fra jeres skuldre. I stedet får I en langt billigere og mere effektiv rekruttering, der giver jer relevante kandidater til rekrutteringsprocessen. Vi præsenterer jer for 3-4 dygtige kandidater, som overholder jeres krav og lønramme. Herefter får I det fulde ejerskab, hvor I selv kan indlede dialog med kandidaterne og stå for samtalerne, så I kan fornemme den faglige og personlige kemi.

I sparer både tid og penge, når du vælger Shortlist. Vi arbejder med fuld gennemsigtighed, og vi lytter til jeres behov og krav til jeres nye kandidat inden for kommunikation. Vi mindsker samtidig jeres risiko for en fejlansættelse, fordi vi udelukkende præsenterer jer for de mest kompetente kandidater til stillingen.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Lad os være jeres bindeleddet i jeres rekruttering inden for kommunikation

Hos Shortlist har vi mange års erfaring inden for målrettet rekruttering. Vi har en bred kundeportefølje inden for mange forskellige brancher, hvor vi hjælper med at finde stærke kandidater til kommunikation – særligt inden for kompetencekrævende stillinger.

Rekruttering inden for kommunikation handler om at skille fårene fra bukkene. Det hjælper vi jer med. Vi gør det nemmere at finde de bedst egnede kandidater med de rette kompetencer, og I får det sidste ord i jeres interne rekrutteringsproces.

Har I erfaring med at afholde samtaler, og ved I, hvad I søger? Så er Shortlist det helt rigtige for jer. Vi finder de passive kandidater, der kan være svære selv at få fingrene i, så I kan få de stærkeste kompetencer til jeres kommunikationsafdeling.

Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe jer

Med mange års erfaring inden for rekruttering er vi hos Shortlist specialister i at målrette rekrutteringsprocessen efter jeres ønsker. Vi kender til det hårde kandidatmarked, og derfor har vi de helt rigtige strategier og researchprocesser til at afsøge markedet og præsentere jer for de rette kandidater.

I vil være med hele vejen – vi klarer bare det hårde arbejde for jer. I stedet kan I få succes med jeres rekruttering inden for kommunikation, da vi leverer en effektiv og udbytterig proces, så I får det helt perfekte match første gang.

Vil I høre mere om, hvad Shortlist kan gøre for jer? Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan gøre jeres ansættelsesproces mere effektfuld og sikre den rette kandidat. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper jer i mål med rekruttering inden for kommunikation.

Vores åbne rekrutteringer

Halnæs Kommune bruger Shortlist til rekruttering i det offentlige
Succesfuld rekruttering

Specialkonsulent

Halsnæs Kommune
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Succesfuld rekruttering

Skadebehandler

AP Pension
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
EIFO vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Scrum Master

EIFO
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

Director

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale