Kandidat-sourcing i Odense

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med kandidat-sourcing i Odense

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Kandidat-sourcing i Odense

Får I ingen resultater på jeres rekrutteringsproces med jobopslag? Så er Shortlists effektive kandidat-sourcing det, der skal til. Vi tænker ud af boksen for at finde de rette kandidater til den stilling, I mangler folk til. Shortlist skaber motivation og flytbarhed hos potentielle kandidater, som oftest ikke er aktivt jobsøgende og derfor ikke opdager jeres jobopslag. Vores kandidat-sourcing er tilpasset til det moderne kandidatmarked, og I vil dermed opleve et succesfuldt rekrutteringsforløb, når I får hjælp af Shortlist.

Få hjælp af Shortlist, et innovativt rekrutteringsbureau i Odense

De færreste kandidater står ledige i mere end 10 dage, hvis de er topkvalificerede – hvis de da overhovedet når at sætte en fod uden for én virksomhed, før de er headhuntet af en anden. Derfor er det en fordel at være på forkant med kandidatmarkedet, når I er på jagt efter kandidater til en ledig stilling. Shortlist hjælper vores kunder i mål med gode og værdiskabende ansættelser ved at præsentere dem for en række kvalificerede og flytbare kandidater, der er et match for virksomheden.

Vi headhunter de topkvalificerede kandidater til vores kunder, hvor både faglige og personlige kompetencer samt lønramme er parametre, der efterfølges. Vi udarbejder en search-strategi i samarbejde med vores kunder, og igennem vores informanter og de nyeste digitale værktøjer finder vi de rette kandidater. Shortlist står for de indledende dialoger med potentielle kandidater, og på denne måde skaber vi motivation og interesse hos kandidaterne. Efter fire uger præsenterer vi vores kunder for 3-5 kandidater – derefter er det op til kunden at vælge, hvem de ansætter.

Drop det traditionelle jobopslag, og brug effektiv kandidat-sourcing i Odense

Ved at få hjælp af Shortlist til jeres rekrutteringsprocesser undgår I en masse administrativt arbejde og ressourceopslidende processer. Få en succesfuld rekrutteringsproces med Shortlists innovative og proaktive kandidat-sourcing. Vi sørger for at skabe kontakt til relevante kandidater, som kan give jeres virksomhed værdi. Dermed udgår I dyre fejlansættelser og spildtid og kan bruge denne tid på at skabe mere værdi for jeres virksomhed.

Vi er eksperter inden for målrettet og effektiv rekruttering. Da vi holder os opdaterede på det moderne kandidatmarked, kender vi til kandidatfeltet og har den relevante viden, der skal til for at finde de rette kandidater. I de indledende dialoger taler vi med potentielle kandidater om de muligheder, der er ved jeres virksomhed og stillingen, samt de gode historier. Denne værdiskabende samtale giver os mulighed for at finde de kandidater, som I bliver præsenteret for I slutningen af forløbet.

Få hjælp til en effektiv rekrutteringsproces med Shortlists kandidat-sourcing i Odense. Vi forstår det moderne kandidatmarked og kan give succes i jeres rekruttering.

af kandidaterne ønsker at møde ansættende ledere tidligt i rekrutteringsforløbet.*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
siger, at chancerne for at acceptere et job går hurtigere, hvis de kontaktes af et rekrutteringsbureau.
0 %
tager det som et kompliment, når de bliver rekrutteret.
0 %
Shortlist sørger for headhunting og kandidat-sourcing i Odense, så I får de rette kandidater til jeres virksomhed

Vores innovative tilgang til rekrutteringsforløbet er baseret på det udviklende kandidatmarked, som har ændret sig en hel del igennem de seneste år. Derfor er vi det perfekte alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer. Vi fokuserer på at få præsenteret vores kunder for de allerbedste mennesker og ikke blot at finde arbejdskraft. Vi finder kandidater, der kan skabe værdi i virksomheden på baggrund af deres kompetencer og erfaringer. 

Ved at indgå i dialog omkring jobbet og dets muligheder samt de gode historier fra kundens virksomhed motiverer vi kandidater, således at de bliver flytbare. Hermed finder vi 3-5 kandidater, der er de rette til jobbet. Det kalder vi effektiv rekruttering, og det er denne målrettede kandidat-sourcing, der gør det muligt for os at hjælpe vores kunder med at finde den rette arbejdskraft. Ved at samarbejde med Shortlist er det gjort nemt at finde de folk til de stillinger, I ønsker besat.

Kontakt os, hvis I har brug for kandidat-sourcing i Odense

Få en samarbejdspartner med mange års erfaring inden for målrettet rekruttering. Vi overdriver ikke, når vi siger, at vi er eksperter og kan finde de kandidater, som passer perfekt til stillingen og jeres virksomhed. Vi sikrer jer en effektiv og succesfuld rekrutteringsproces, hvor I har ejerskab over hele forløbet – I får løbende opdateringer, og til slut er det jer, der bestemmer, hvem der skal ansættes, og det er den fede opgave. Spar tid og ressourcer ved at lade Shortlist sørge for alt forarbejdet.

Shortlist giver jer kandidat-sourcing i Odense og dermed:

  • 3-5 motiverede og flytbare kandidater, som er et match fagligt og personligt
  • ejerskab over rekrutteringsprocessen hele vejen igennem
  • et hold eksperter inden for rekrutteringsområdet, som bruger innovative rekrutteringsmetoder.

Shortlist rekrutterer i Odense

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Projektleder

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Fynske Bank
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale