Specialistrekruttering i Århus

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med specialistrekruttering i Århus

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Specialistrekruttering i Århus

Har din virksomhed brug for en specialist i et team i Århus? Den helt rette specialist til en ledig stilling kan være svær at få fat på gennem de traditionelle jobannonceringskanaler – det ved vi godt hos Shortlist. At rekruttere den perfekte specialist kan både være tids- og ressourcekrævende. Af den årsag specialiserer vi os blandt andet i målrettet, effektiv og proaktiv specialistrekruttering i Århus.

Vi kommer ind i rekrutteringsprocessen allerede i starten, hvor den første sortering finder sted. Her finder vi de bedste kandidater til din interne rekrutteringsproces, så I kan finde det bedste match til stillingen.

Med vores specialistrekruttering i Århus kan stillingsopslaget selv nå ud til de passive specialister, der kan være ideelle til jobbet. En af vores erfaringer er nemlig, at det ikke altid er de aktive jobsøgende, der er de bedste til stillingen. Af den årsag målretter vi vores specialistrekruttering i Århus til alle de bedste kandidater – både de aktive og passive.

Vi sørger for en effektiv specialistrekruttering i Århus til jer

Det er ikke nemt at finde specialister, for de hænger ikke på træerne. Derfor kan det kræve meget tid og mange ressourcer at skulle ansætte en specialist eller leder. Her hos Shortlist beskæftiger vi os med effektiv kandidatsourcing, hvor vi kan finde de bedst egnede kandidater til stillingen. Her tænker vi særligt på de passive specialister, der måske ikke selv var stødt på jobannoncen.

Vi sørger for den indledende samtale, hvor blandt andet flytbarhed, motivation og løn bliver afklaret. I denne proces præsenterer vi dem for din virksomhed, så kandidaterne vil blive topmotiverede til at blive ansat hos jer.

Brug lokalt bureau i Århus, og spar både tid og ressourcer

Shortlist er din lokale hjælper i rekrutteringsprocessen. Med vores hjælp kan I spare mange kræfter i det første skridt i denne proces. Det er vores proaktive tilgang til rekruttering af specialister i Århus, der skaffer jer de bedste specialister til din egen interne rekrutteringsproces. Med vores hjælpende hånd skal I derfor kun forholde jer til de bedste kandidater på markedet.

Shortlist hjælper virksomheder til en effektiv og målrettet rekrutteringsproces. Med vores hjælp i specialistrekruttering i Århus bliver I præsenteret for de bedste og mest motiverede potentielle specialister til din virksomheds stilling.

0 %
af jobmarkedet består af passive kandidater, der ikke læser jobannoncer. Kun 10 % af jobmarkedet består af aktive jobsøgende.
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
Få hjælp af Shortlist til din specialistrekruttering i Århus

Lad os hjælpe din virksomhed med at få den bedste kandidat, der skal ansættes i virksomheden. Vi kan derfor også hjælpe dig med specialistrekruttering i Århus. Som et lokalt bureau ved vi nemlig, hvor man kan finde de bedste kandidater til for eksempel en specialiststilling. 

Med vores proaktive og opsøgende tilgang til passive kandidater skiller vi os ud i forhold til andre rekrutteringsbureauer. Derudover leder vi ikke over hele rekrutteringsprocessen, men kun i begyndelsen. I bliver præsenteret for de skarpeste kandidater til stillingen, og så skal I fortsætte med den interne rekrutteringsproces for at finde den, der er det rigtige match til stillingen.

Kontakt Shortlist, hvis din virksomhed har brug for specialistrekruttering i Århus

Med vores mange års erfaring med rekruttering i Århus – også inden for specialistrekruttering – kan vi hjælpe din virksomhed med at finde den bedste kandidat til din ledige stilling. Vi ved, at specialisterne ikke hænger på træerne, og derfor vil vi gerne være din hjælpende hånd med at finde frem til dem. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i et rekrutteringssamarbejde med Shortlist for at gøre ansættelsesprocessen mere effektiv og sikre, at I finder den perfekte specialist, er du mere end velkommen til at kontakte os til et uforpligtende møde. Vi står altid klar til at hjælpe din virksomhed med specialistrekruttering i Århus.

Hos Shortlist tilbyder vi derfor følgende som en del af specialistrekruttering i Århus:

  • En proaktiv, målrettet og effektiv udvælgelse af de bedste specialister til stillingen – det er også blandt de passive kandidater.
  • En præsentation af 3-5 specialister, der er motiverede til at søge stillingen.
  • Indledende samtale med potentielle kandidater om blandt andet flytbarhed og motivation.

Shortlist rekrutterer i Århus

Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Senior Sales Manager

VIKING Life-Saving Equipment
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Financial Specialist

VIKING Life-Saving Equipment
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale