Talent Acquisition i København

Shortlist Talent Acquisition har specialiserede kompetencer og stor erfaring med at finde de bedste kandidater i København

Prøv Shortliste allerede i dag

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Talent Acquisition i København

Er jeres virksomhed i øjeblikket på udkig efter én eller flere kandidater? Hos Shortlist ved vi af erfaring, hvor meget tid der går at rekruttere nye talenter til virksomheden. Derudover er det heller ikke sikkert, at den rette er blandt ansøgerne. For at spare tid og ressourcer på at forsøge at finde de bedst tænkelige kandidater på markedet kan du lade os hjælpe med professionel Talent Acquisition i København.

Vi er ét af de rekrutteringsbureauer i dk, der skiller sig ud på flere parametre. Først og fremmest ønsker vi nemlig ikke at tage ejerskab over rekrutteringsprocessen. Vi hjælper blot med den indledende del af rekrutteringsprocessen, hvorfor vi udfylder det hul i markedet, der opstår mellem jobannoncering samt traditionel rekrutteringsbistand.

Vi er din nutidige rekrutteringspartner

Har du også brug for en rekrutteringspartner, der sørger for at motivere og kvalificere kommende medarbejdere til din virksomhed? Så lad os være virksomhedens nutidige rekrutteringspartner. Med vores Talent Acquisition i København er målet at opnå vital succes og opspore motiverede talenter på tværs at landets grænser. 

Vi nytænker den traditionelle branche og benytter de nyeste digitale værktøjer til at jagte interessante kandidater. Derfor sørger vi også for at indgå i dialog med dem løbende, så jeres virksomhed er garanteret de mest relevante og bedste kandidater til rekrutteringsprocessen.

Vores mål er opspore tre til fire talenter igennem professionel Talent Acquisition i København. Som rekrutteringsfirma i København er vores vigtigste opgave desuden at finde de talenter og potentielle kommende medarbejdere, som matcher virksomhedens profil. Det betyder, at I i sidste ende kan spare meget tid og energi på at forsøge at finde de mest ideelle kandidater. En sådan proces er nemlig ikke omkostningsfri, samtidig med at det, som tidligere nævnt, ikke er givet på forhånd, at I lykkes med at finde de mest ideelle kandidater.

Vi tænker ud af boksen

Noget af det, vi især er dygtige til hos Shortlist, er at tænke ud af boksen. Vi er dedikerede og passionerede omkring vores Talent Acquisition, hvorfor det også er vigtigt for os at være innovative og løsningsorienterede på en nytænkende måde. Inden et samarbejde tilbyder vi en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi drøfter virksomhedens præferencer og behov efterfulgt af, hvad vi hos Shortlist kan tilbyde. 

Efter første konsultation går vi videre med afdækningsmødet, hvis der er et match, og I gerne vil bruge os som ekstern rekrutteringspartner. Vi sørger for at udarbejde en search-strategi i fællesskab med jer, hvorefter vi begynder at afdække markedet. Her er det især vigtigt, at vi har øje på de passive kandidater, som nødvendigvis ikke normalt er til at opspore. For at sikre en vellykket motivation og kvalificering taler vi med informanter, kontakter relevante virksomheder og bruger de nyeste digitale værktøjer.

Anden del af processen omhandler individuelle samtaler, hvor intentionen udelukkende er at gøre vores potentielle kandidater flytbare med en række tilpassede budskaber. Her er det især vigtigt, at vi får fortalt dem om alt det, der ofte står mellem linjerne i en jobannonce – det vil sige de informationer, de ikke vil kunne læse i jobannoncen. Vi skal give dem mulighed for at se mulighederne ved at arbejde hos jer – alt sammen informationer, der er tilpasset den enkelte kandidat.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Nu skal I møde talenterne

Når vi har gjort vores indledende arbejde og er lykkes med at motivere og kvalificere tre til fire talenter, er det jeres tur til at møde dem. Det sker typisk inden for tre til fire uger. Herefter kan I gå direkte videre til interview-delen, som vi på ingen måde overtager. Det er udelukkende jer, der har ejerskab over sidste del af rekrutteringsprocessen, så I er sikre på, at I finder den rette blandt de udvalgte kandidater. Ved at lade os hos Shortlist skræddersy Talent Acquisition i København og stå for det indledende arbejde, sparer I tid og ressourcer, så I kan bruge jeres dyrebare tid på andre vigtige arbejdsopgaver.

Processen foregår altså således:

  • Vi finder de bedste talenter på markedet til den pågældende stilling ved at indgå i personlige dialoger med de individuelle kandidater
  • Efter 3-4 uger præsenterer vi jer for de udvalgte talenter
  • I møder talenterne og interviewer dem enkeltvis

Shortlist står for talent acquisition i København

Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
PureGym rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Accounts Payable

PureGym
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale