Salgs- og marketings rekruttering i Odense

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med salgs- og marketings rekruttering i Odense

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Salgs- og marketings rekruttering i Odense

Shortlist har en kundeportefølje der omfatter en lang række forskellige virksomheder, hvor vi har hjulpet til med rekruttering af medarbejdere der er topkvalificerede. Vi har blandt andet hjulpet virksomheder med at finde de rette kandidater til stillinger inden for salg- og marketing, hvilket er en branche der er konkurrence- og performancepræget, hvor det er essentielt at der findes kandidater der har de rette faglige og personlige kompetencer samt relevant erfaring. 

Vi kan således hjælpe jer med salg- og marketings rekruttering i Odense. Shortlist står for det indledende arbejde med værdiskabende dialoger med potentielle kandidater og sørger for at gøre dem motiverede til at indgå i jeres rekrutteringsproces. Vi finder kandidater der passer ind i lønrammen og som er villige til at flytte over til jeres virksomhed. Når man skal rekruttere inden for salg og marketing er der mange faktorer der spiller ind – blandt andet kan det være specifikke egenskaber i online marketing som gør det til en udfordring at finde de rette kandidater til stillingen.

Få hjælp til målrettet og effektiv salgs- og marketings rekruttering i Odense

Når det gælder marketing og salg er det en jungle at finde rundt i de mange kandidater der byder ind på de traditionelle jobopslag. Dette kan spilde dyrebar tid og ressourcer som I kan bruge andetsteds, hvis I får Shortlist til at hjælpe jer med rekrutteringen. Vi bruger kandidat-sourcing i vores proaktive og målrettede rekruttering som gør os i stand til at finde de rette kandidater der er de rette til stillingen.

Hos Shortlist bruger vi de nyeste digitale værktøjer og har informanter der holder sig ajour med mange forskellige brancher. Sammen med vores search strategi, afstemmer vi med jeres ønskede profiler og finder kandidater der er et match både fagligt og personligt. Vi står for de indledende dialoger med kandidaterne og I vil til slut i processen blive introduceret til et indsnævret felt på 3-5 kandidater der har de ønskede kvalifikationer og erfaring. Hvem I ansætter efterfølgende er 100 % op til jer.

Outsource det tidskrævende rekrutteringsforarbejde til Shortlist

Det traditionelle jobopslag er så småt ved at være fortid. Fremtiden er en målrettet headhunt i det moderne kandidatmarked – en disciplin vi hos Shortlist er mestre i. Når I samarbejder med os, bliver rekruttering overskueligt og sjovt, samt giver de ønskede resultater – nemlig de rette kandidater at interviewe til jobsamtalen. Spar tid og ressourcer ved at outsource de indledende faser til Shortlist. Job rekruttering har aldrig været nemmere.

Shortlist giver jer en effektiv og målrettet salg- og marketings rekruttering i Odense. Med vores proaktive kandidat-sourcing og erfaring med det moderne kandidatmarked er I sikret 3-5 kandidater med de rette kvalifikationer.

af talenter er revet væk fra kandidatmarkedet inden for kun 10 dage – vær proaktiv i din rekruttering*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Vælg et nytænkende rekrutteringsbureau

Vores innovative tilgang til rekruttering og vores kandidat-sourcing gør Shortlist til det bedste alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer. Vi har kendskab til det moderne kandidatmarked og kan dermed finde de rette kandidater til jeres salg- og marketingstillinger. Vi fokuserer ikke på at finde kandidater der blot fylder den tomme stol, men sørger for at finde de rette kandidater der kan skabe værdi for jeres virksomhed – det handler om mennesker og ikke blot arbejdskraft. 

Vi benytter en direkte og målrettet rekrutteringsproces. Det betyder at når vi finder potentielle kandidater indleder vi en værdiskabende dialog med vedkommende omkring stillingen, jeres virksomhed og de muligheder der er ved at flytte over til jer. På denne måde sikrer vi os at de kandidater vi præsenterer jer for, også er nogle der er flytbare og motiverede. Dette skaber succes og en effektiv rekruttering.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til salgs- og marketings rekruttering i Odense

Når I samarbejder med Shortlist er I sikret en samarbejdspartner der er erfaren og har de rette værktøjer til at sikre en succesfuld rekruttering. I har fuldt ejerskab over rekrutteringsprocessen under hele forløbet, hvor vi holder jer ajour med vores indledende arbejde. Til slut præsenteres I for et kandidatfelt på 3-5 mennesker som vi har gjort flytbare. Derefter er det op til jer hvem I ønsker at ansætte. Lad os hjælpe jer på vej.

Samarbejd med Shortlist og få en målrettet salgs- og marketings rekruttering i Odense:

  • I får 3-5 motiverede, flytbare og kvalificerede kandidater
  • Få hjælp til rekruttering – vi står for det indledende arbejde og finder kandidater ved kandidat-sourcing
  • Vær sikret fuldt ejerskab over rekrutteringsprocessen – I er således sikret en succesfuld rekrutteringsproces. 

Shortlist rekrutterer i Odense

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Projektleder

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Fynske Bank
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale