Life Sciences-rekruttering i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med life sciences-rekruttering i Aalborg

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Life sciences-rekruttering i Aalborg

Når I skal finde dygtige og kvalificerede kandidater til en stilling i Life Sciences-branchen – en branche, der er præget af international konkurrence og høje krav – bør I overveje at uddelegere rekrutteringsopgaven til Shortlist. Med Shortlists målrettede og proaktive kandidat-sourcing finder og tiltrækker vi kandidater, der er både motiverede og flytbare samt har de kvalifikationer, I ønsker og mangler.

Få hjælp til Life Sciences-rekruttering i Aalborg hos Shortlist

Det er ikke ofte, at topkvalificerede kandidater inden for Life Sciences-branchen er ledige. Tværtimod stryger de direkte videre fra én virksomhed til en anden i branchen. Derfor kan det meget sjældent betale sig at bruge traditionelle rekrutteringsmetoder, såsom jobopslag, når I skal have fat i disse kandidater. Det kræver en anden strategi. Med hjælp fra Shortlist kan I headhunte Life Sciences-kandidater med den relevante erfaring og de relevante kompetencer. 

Shortlist bruger de nyeste digitale værktøjer, informanter og en grundig search-strategi til at finde motiverede og flytbare kandidater til stillingen. Det er også os, der sørger for de indledende dialoger med potentielle kandidater, hvor I vil blive præsenteret for 3-5 kandidater, der passer til lønrammen og har kompetencerne – både de personlige og de faglige. Derefter er det helt op til jer, hvilken kandidat I ønsker at gå videre med i en ansættelse.

Forkort rekrutteringsprocessen med en effektiv Life Sciences-rekruttering i Aalborg

Det er en stor administrativ byrde at finde den rette kandidat. Derudover er det ofte tilfældet, at de kandidater, der har de rette kompetencer, ikke er aktivt jobsøgende. De skal motiveres og tiltrækkes. Når man bruger en traditionel rekrutteringsmetode, såsom en jobannonce, ender man oftest med et kandidatfelt, som har en række mangler i forhold til det, der søges. Kandidatfeltet har ændret sig gennem tiden, og der skal nye metoder til for at få kvalificeret arbejdskraft.

Hos Shortlist holder vi os opdateret på kandidatmarkedet. Det gør vi ved hjælp af vores proaktive kandidat-sourcing, hvormed vi opsøger og matcher jeres virksomhed med potentielle kandidater. Hermed undgår I dyre fejlansættelser, og I får adgang til et kandidatfelt med højere kvalitet, når I lader Shortlist finde de dygtigste kandidater til jeres Life Sciences-rekruttering i Aalborg. I sikrer jer hermed, at ansættelsen skaber værdi for jeres virksomhed, der indgår i den konkurrenceprægede Life Sciences-branche. Effektiv rekruttering og ansættelse har aldrig været nemmere.

Få hjælp til jeres Life Sciences-rekruttering i Aalborg ved at gøre den målrettet, effektiv og overskuelig med hjælp fra et rekrutterings-bureau i Aalborg. Minimér jeres udgifter og spildte ressourcer i rekrutteringen af medarbejdere med hjælp fra en ekstern samarbejdspartner.

0 %
siger, at de er tilbøjelige til hurtigere at takke ja til et job, hvis de kontaktes af et rekrutterings-bureau
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
Shortlist tilbyder proaktiv og strategisk Life Sciences-rekruttering i Aalborg

Vores innovative tilgang til rekrutteringsprocessen gør Shortlist til det nye alternativ til de traditionelle rekrutterings-bureauer. Vores fokus på kun at præsentere jer for de mest motiverede og kvalificerede mennesker gør samarbejdet med os til en succes. Vi sørger ikke blot for at fylde en ledig stilling med arbejdskraft, men giver jer en håndfuld kandidater, som kan skabe værdi og omsætning i jeres virksomhed i kraft af deres kompetencer og kvalifikationer. 

Kandidater gøres flytbare ved hjælp fra jer. Det betyder, at vi giver dem motivationen til at flytte til jeres virksomhed ved at fortælle dem om jobbet og dets muligheder og ved at give dem gode historier fra jeres virksomhed. Ved at indgå i en værdiskabende dialog med potentielle kandidater sørger vi for, at det er de helt rigtige 3-5 kandidater, vi præsenterer for jer i slutningen af forløbet.

Har I brug for en hånd med Life Sciences-rekruttering i Aalborg? Så vælg Shortlist

Når I indgår i et samarbejde med Shortlist, er I sikret samarbejde med et erfarent og kompetent rekrutterings-bureau. Vi taler ikke over os, når vi siger, at vi er eksperter inden for målrettet rekruttering, og vi favner bredt i mange forskellige virksomheder og brancher for at kunne finde de rette kandidater til jer. I får således en succesfuld rekruttering, hvor I under hele forløbet har fuldt ejerskab, og til slut præsenteres I for en håndfuld nøje udvalgte kandidater, der er både motiverede og flytbare.

Med Shortlist som samarbejdspartner i jeres Life Sciences-rekruttering i Aalborg får I:

  • 3-5 motiverede og flytbare kandidater, der udgør et match med jeres virksomhed, både fagligt og personligt.
  • Fuldt ejerskab over rekrutteringsprocessen, da I holder de afgørende samtaler med kandidaterne.
  • En samarbejdspartner, der er nytænkende og bruger innovative rekrutteringsmetoder til at give jer resultater ved brug af kandidat-sourcing.
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale