HR-rekruttering i Århus

Shortlist Talent Acquisition har mange års erfaring med HR-rekruttering i Århus.

Prøv Shortlist allerede i dag

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

HR-rekruttering i Århus

Er I netop på udkig efter en dygtig medarbejder I jeres HR-afdeling i Århus? Så er du landet det helt rette sted. Vi ved nemlig af erfaring, at det kan være lidt af en proces at jage de rette kandidater på et kompliceret marked, hvor der generelt er stor efterspørgsel på dygtige medarbejdere. For at slippe for at bruge alt for meget tid på at finde de helt rette kandidater til en HR-rekruttering i Århus, kan vi tilbyde vores hjælp.

Hos Shortlist får I mulighed for at få en ny indsigt i markedet i jagten på de dygtigste HR-talenter. Vi sørger for, at du ikke mister kontrollen undervejs, men sørger derimod blot for at levere de helt rigtige kandidater til netop jeres virksomhed.

Således er vores vigtigste opgave at finde de mest kvalificerede talenter, der matcher jeres præferencer til en kommende medarbejder. Det gør vi gennem effektiv Talent Acquisition, hvor vi sørger for dels at motivere de pågældende kandidater, men også ved at kvalificere dem gennem individuelle dialoger og nøje research.

En effektiv rekruttering i Århus

En HR-rekruttering i Århus kræver selvfølgelig, at vi er i stand til at skabe flytbarhed hos de udvalgte kandidater og få dem overbevist om, at de hører til i jeres virksomhed i Århus. Som I sikkert allerede har erfaring med, tager sådan en proces tid, og ofte er det ikke de bedste kandidater, der ser de klassiske jobopslag.

Derfor har vores kandidat-sourcing som sagt til formål at tale med de respektive informanter. Vi finder dem gennem de nyeste digitale værktøjer uden på noget tidspunkt at overtage rekrutteringsprocessen. Vi sørger blot for at sætte alle sejl ind for at finde frem til de mest interessante kandidater, som vi efterfølgende sender videre til jeres rekrutteringsproces.

I sidste ende er det således jer, der selv træffer det afgørende valg om, hvem I vil gå videre med i en sådan HR-rekruttering. Fordelen ved at vælge os hos Shortlist er netop, at I dels sparer tid, men i høj grad også ressourcer ved at undvige de klassiske rekrutteringsprocesser, som I kender dem.

Med vores rekruttering i Danmark er I sikre på, at I får 3-4 relevante og ikke mindst velkvalificerede HR-talenter, der kan opfylde det, I ønsker for jeres virksomhed. Når vi har fundet de rette, har I selv mulighed for at bruge tid og kræfter på interview, tests og hvad der ellers giver mening for jeres videre HR-rekruttering i Århus. Med vores hjælp slipper I således for fejlansættelser, som ofte kan være en dyr bekostning.

For at opsummere, hvad I kan bruge Shortlist til, kan I først og fremmest spare tid og penge på jeres fremtidige rekrutteringsprocesser og dermed få en langt mere effektiv og succesfuld ansættelsesproces.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til rekruttering i Århus

Har du brug for hjælp til rekruttering i Århus, så tøv ikke med at kontakte os. Hos Shortlist har vi nemlig mange års erfaring med målrettet rekruttering på tværs af en bred kundeportefølje. Derfor har vi også de helt rette digitale værktøjer til at finde de mest kvalificerede kandidater på markedet, som vi gør flytbare og motiverede til at deltage i en videre rekrutteringsproces hos jer.

Shortlist er altså det nye alternativ til de velkendte, traditionelle rekrutteringsbureauer og almindelige jobannoncer, som ofte ikke har det bedste udfald. Vores mål er derfor at finde de passive kandidater for at sikre en succesfuld rekruttering. Vi leverer det, I har brug for og fungerer i den forbindelse som jeres forlængede arm i HR-afdelingen. Om I helt vælger at droppe jobannoncerne og udelukkende stole på vores arbejde, eller om I vælger at gøre begge ting, er helt op til jer.  

Ønsker I at høre mere om, hvad vi kan tilbyde for at give jer de bedste forudsætninger for en vellykket ansættelsesproces, er I mere end velkomne til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe en effektiv HR-rekruttering i Århus.

Vi hjælper med:

  • At afdække 100% af kandidatmarkedet inkl. aktive og passive brugere
  • Vi øger kvaliteten og skaber et bedre kandidatfelt
  • Vi lader jer beholde ejerskabet og leverer 4-5 topkandidater direkte ind i jeres proces.

Shortlist rekrutterer i Århus

G4S-vaelger-Shortlist-som-rekrutteringspartner
Shortlist Sourcing

Projektleder/overmontør søges til spændende driftsopgaver hos G4S

G4S
Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Senior Sales Manager

VIKING Life-Saving Equipment
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale