HR-rekruttering i Odense

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med HR-rekruttering i Odense

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

HR-rekruttering i Odense

Det kan være sin sag at finde den rette kandidat til en HR-stilling, og derfor bør I stille jer selv følgende spørgsmål: Hvordan får vi en succesfuld og effektiv rekruttering? Svaret er, at I bør bruge Shortlists proaktive og målrettede kandidat-sourcing til at finde de rette kandidater. I den traditionelle rekrutteringsproces kan I hurtigt ramme muren, da det er de færreste kvalificerede kandidater, der er aktivt jobsøgende. Derfor er det en god idé at få Shortlist og vores hold af eksperter til at finde kandidater til den pågældende HR-stilling.

Opnå høj kvalitet og de rette kandidater i jeres HR-rekruttering i Odense

De topkvalificerede HR-folk når sjældent at sætte en fod uden for en virksomhed, før de bliver opsnappet af en anden. Derfor kan det ikke betale sig at opsøge kandidater med de ønskede kvalifikationer gennem traditionelle jobopslag. Shortlist headhunter de kandidater, der har mest relevant erfaring og kompetencer, via vores informanter og de nyeste digitale værktøjer. På denne måde sikrer vi os at finde de kandidater, der kan gøres motiverede og flytbare. 

Lad Shortlist indgå i de indledende dialoger med potentielle kandidater, hvor I efter fire ugers forløb vil blive præsenteret for 3-5 kandidater, der passer til lønrammen, kompetencerne, I efterspørger, og som passer til jeres virksomhed fagligt og personligt. Det er herefter op til jer, hvilken kandidat I ønsker at ansætte.

Få en effektiv HR-rekruttering i Odense med et proaktivt rekrutteringsbureau

Det er de færreste ledige kandidater med de rette kompetencer, der går mere end 10 dage, før de bliver tilbudt en stilling. Derfor er et traditionelt rekrutteringsforløb med jobopslag, indkaldelse til og afholdelse af jobsamtaler ekstremt tidskrævende og en proces, der i gennemsnit tager 29 dage. Der er dermed ikke særligt stort udbytte ved den traditionelle rekrutteringsmetode, dels på grund af tiden, det tager, men også fordi kandidatfeltet har ændret sig en hel del igennem tiden – nye metoder skal til.

Vores hold af eksperter inden for rekrutteringsområdet holder sig opdateret på dette nye kandidatmarked med vores proaktive kandidat-sourcing, som opsøger og matcher potentielle kandidater med jeres virksomhed. Vi sørger for, at I undgår dyre fejlansættelser, og giver jer et ansøgerfelt, der er af høj kvalitet samt kan bidrage positivt og værdiskabende til jeres virksomhed og HR-afdeling. HR-rekruttering er gjort nemt og overskueligt, når det er i samarbejde med Shortlist.

Shortlist hjælper jer med HR-rekruttering i Odense. Vi gør den målrettet, effektiv og mest af alt succesfuld. Undgå spildte ressourcer på traditionelle rekrutteringsmetoder, og gør rekrutteringsprocessen til en leg med en professionel samarbejdspartner.

0 %
siger, at chancerne for at acceptere et job går hurtigere, hvis de kontaktes af et rekrutteringsbureau.
0 %
tager det som et kompliment, når de bliver rekrutteret.
0 %

Opnå resultater med jeres HR-rekruttering i Odense på blot 4 uger

Shortlist har en nytænkende tilgang til rekrutteringsprocessen, og dermed er vi det perfekte alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer. Vores fokus er på at få jer præsenteret for motiverede og flytbare kandidater, der er topkvalificerede til stillingen – og ikke blot skal fungere som fyld til en ledig stilling. På denne måde får I kandidater, der kan give værdi til jeres virksomhed, og som passer til stillingen med både personlige og faglige kompetencer.

Ved at være proaktive i vores søgen efter de rette kandidater er det muligt for Shortlist at gøre kandidaterne flytbare ved at fortælle dem om jobbet og dets muligheder i de indledende dialoger. Derudover fortæller vi dem om jeres virksomhedskultur og succeshistorier. Det er en ekstremt værdiskabende dialog med potentielle kandidater, som sikrer os, at vi ender med de rette 3-5 kandidater, som I bliver præsenteret for i slutningen af forløbet.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til HR-rekruttering i Odense

Når I samarbejder med Shortlist i jeres rekrutteringsproces, er I sikret en yderst kompetent og erfaren samarbejdspartner, der kan sørge for, at I når i mål med jeres rekruttering. Vores brede armspænd rækker ud til mange kandidater, og med både informanter og digitalt værkstøj sikrer vi os, at det bliver en succesfuld rekruttering. Oplev den luksus, det er, kun at skulle vælge mellem en håndfuld topkvalificerede kandidater til jeres HR-afdeling ved hjælp fra Shortlist.

Samarbejdet med Shortlist om jeres HR-rekruttering i Odense giver jer:

  •  3-5 kandidater, som matcher jeres virksomhed fagligt og personligt – og som er både motiverede og flytbare
  • en overskuelig og effektiv rekrutteringsproces, der ender med succes 
  • en erfaren og kompetent samarbejdspartner, som giver jer resultater gennem en proaktiv kandidat-sourcing.

Shortlist rekrutterer i Odense

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Projektleder

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Fynske Bank
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale