Rekruttering inden for Pharma & Life Sciences

Målrettet rekruttering med stor erfaring inden for kandidat-sourcing.

Kom i gang med Shortlist

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering inden for Pharma & Life Sciences

Er I på jagt efter den helt rigtige kandidat til en stilling inden for Pharma & Life Sciences? Det er ofte lettere sagt end gjort. For med den klassiske jobannonce vil der være stakkevis af ansøgninger fra aktivt jobsøgende kandidater, der sjældent lever op til jeres forventninger.

Med Shortlist får I lov til at være på forkant, når de helt rigtige profiler skal findes. Vi har en grundig indsigt i nutidens kandidatmarked, og gennem kandidat-sourcing og headhunting matcher vi jeres virksomhed med kvalificerede kandidater. Det gør det nemmere end nogensinde før at få succes med rekruttering inden for Pharma & Life Sciences.

Få en effektiv rekruttering inden for Pharma & Life Sciences

Ofte gælder det, at de gode kandidater allerede er beskæftigede, og det gør det vanskeligt for virksomheder at få fingrene i de profiler, der besidder alle de rigtige kompetencer. Kun 10 % læser de klassiske jobannoncer, hvor de resterende 90 % er passive kandidater, som er nærmest umulige at nå ud til uden de rette værktøjer.

Hos Shortlist beskæftiger vi os med proaktiv kandidat-sourcing. Vi siger farvel til jobannoncerne, og i stedet opsøger vi passive kandidater i jagten på den helt rigtige profil inden for Pharma & Life Sciences. Vi indgår i en dialog med en række interessante kandidater, så vi kan garantere, at de passer til jeres krav og lønramme.

Vi er ikke det traditionelle rekrutteringsbureau. I stedet giver vi jer ejerskab over hele processen. I sparer tiden, og vi finder 3-4 knivskarpe kandidater, hvorefter I selv kan fortsætte med jeres interne rekrutteringsproces. Vi sørger selvfølgelig for, at kandidaterne er både motiverede og flytbare.

Få succes med rekruttering inden for Pharma & Life Sciences med Shortlist

Rekruttering er en tidskrævende proces, der koster dyrt på bundlinjen. Derfor er det også essentielt, at I får succes med jeres ansættelsesproces, så I mindsker risikoen for at fejlansætte.

Shortlist er et moderne rekrutteringsbureau, der tager udgangspunkt i det aktuelle arbejdsmarked. Vi ved, at de rette profiler skal findes på anden vis, og det er vi specialister i. I sparer både tid og ressourcer ved at lade os klare rekruttering inden for Pharma & Life Sciences, og i stedet får I 3-4 velkvalificerede kandidater, som I kan gå videre med.

Vi fungerer som HR-afdelingens forlængede arm, og vi klarer det tunge arbejde for jer. Ved at vælge Shortlist til rekruttering inden for Pharma & Life Sciences får I det skarpeste kandidatfelt, hvor vi afdækker hele kandidatmarkedet og giver jer en udbytterig og effektiv rekrutteringsproces.

Opsummering:
Shortlist er nemt og enkelt. I sparer ressourcer på rekrutteringen, og i stedet får I de stærkeste kandidater, der er klar på et jobskifte. I har det fulde ejerskab over ansættelsesprocessen, og med Shortlist mindsker I risikoen for at fejlansætte.

90 % af jobmarkedet består af passive kandidater, der ikke læser jobannoncer
87 % af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet
63 % ser headhunting som et kompliment både fagligt og personligt

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Få hjælp til målrettet rekruttering inden for Pharma & Life Sciences

Hos Shortlist har vi allerede en bred kundeportefølje, hvor vi har hjulpet både store og små virksomheder med at få succes med rekrutteringen. Og vi står også klar til at hjælpe jer. Vi arbejder med målrettet rekruttering, hvor vi er eksperter i at spotte de helt rigtige talenter.

Hvad end I har brug for kandidater på ledelsesniveau, en ny medarbejder inden for Pharma & Life Sciences eller noget helt tredje, kan Shortlist altid hjælpe. Vi mestrer den svære disciplin ved at være de første, der er 100 % specialiseret i kandidat-sourcing, der giver os nogle unikke værktøjer til at motivere allerede beskæftigede kandidater til at vælge jeres virksomhed som fremtidig arbejdsplads.

Lad Shortlist hjælpe jer med at finde det perfekte match

Shortlist er den moderne måde at tænke rekruttering på. Vi har skåret helt ind til benet, så I kan vinke farvel til høje priser og gentagelse af samtaler og interviews. I stedet leverer vi de stærkeste kandidater til jer, som I selv kan vælge at gå videre med efterfølgende.

Er I nysgerrige på, hvordan Shortlist kan hjælpe jer med rekruttering inden for Pharma & Life Sciences? Så kontakt os med det samme. Vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrage til en udbytterig og mere effektfuld rekrutteringsproces fremover.

I et samarbejde sørger vi for at:
• præsentere jer for 3-4 topkvalificerede kandidater, der matcher jeres faglige og personlige profil samt lønramme
• motivere kandidaterne til et jobskifte, så I er garanteret flytbare profiler
• indgå i den indledende dialog med kandidaterne med henblik på at finde passive profiler til jeres virksomhed.

Vores åbne rekrutteringer

Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Succesfuld rekruttering

Associate Director Security Operations

Genmab
Novozymes OneHealth vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Supply & CMO Lead Europe

Novozymes OneHealth
GSK-bruger-shortlist-rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Recruitment of Supply Planner for GSK

GSK
Shortlist-rekruttering-AudioNova
Succesfuld rekruttering

Audiologist

AudioNova
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

Director

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale