Rekrutteringsbureau i København

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring som rekrutteringsbureau i København

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekrutteringsbureau i København

Er jeres virksomhed på udkig efter et rekrutteringsbureau i København? Står jeres virksomhed og mangler en helt ny medarbejder inden for salg, HR, økonomi eller noget helt andet? Vil I gerne spare tid og penge på rekrutteringsprocessen, men samtidig være sikre på at finde de bedst egnede kandidater til stillingen? Så er Shortlist det perfekte valg! At finde de helt korrekte kandidater til en stilling kan være svært igennem de almindelige traditionelle jobannoncer, og netop derfor ligger vores fokus på de passive kandidater.

Vi er hos Shortlist specialister i at finde de bedste kandidater og talenter til netop den stilling, du gerne vil have besat. Vi er et nytænkende rekrutteringsbureau i København med et stort fokus på aktiv kandidat-sourcing af passive kandidater. Det betyder, at vi ikke fokuserer meget på jobannoncer, som hovedsageligt rammer de aktivt søgende. I stedet finder og motiverer vi de passive, som også oftest er de bedst kvalificerede. 

Der er mange gode grunde til at samarbejde med et rekrutteringsbureau som Shortlist. Vi hjælper din virksomhed med en simpel, effektiv og overskuelig rekrutteringsproces, uden du opgiver ejerskabet. Shortlist finder og leverer de rette kandidater til jer, så I kan klare assessment-delen in-house. I kan på den måde fokusere udelukkende på de korrekte og motiverede kandidater, som vi finder til jer, frem for irrelevante CV’er og umotiverede ansøgninger.

Et rekrutteringsbureau i København med mange år i branchen

Hos Shortlist finder du et rekrutteringsbureau i København med specialister, der har mange års erfaring i branchen. Vi kender alle knebene, når det handler om at finde de rette kandidater til de rette stillinger. Det giver jer mere tid til at interviewe et topmotiveret kandidatfelt. Med vores grundige arbejde og fokus på de passive kandidater er vi helt sikre på, at vi også kan hjælpe din virksomhed.  

Det betyder, at du kan være helt sikker på, at vi finder de bedst egnede kandidater til din virksomhed. Vi afdækker hele markedet og tager den indledende dialog med kandidaten, inden vi sender dem videre til jer. På den måde sikrer vi, at I kun møder topmotiverede kandidater, der passer både personligt og fagligt til stillingen. Så har I nemlig de bedste forudsætninger til at ansætte den korrekte person.

Spar tid og penge med Shortlist

En rekrutteringsproces kan være tidskrævende og dyr, specielt hvis man ikke får ansat den rigtige kandidat til at starte med.

Derfor kan jeres virksomhed spare en masse energi, tid og penge på at samarbejde med et rekrutteringsbureau som Shortlist. Oplever I mangel på gode kandidater og ender med at bruge tid på irrelevante kandidater, kan der spares ved at lade os stå for den indledende rekrutteringsproces.

Ved kun at bruge tid på de bedst egnede kandidater er der også langt bedre forudsætninger for at lave en ansættelse hurtigere.

Kort sagt: Din virksomhed slipper for irrelevante kandidater og sparer tid og penge på, at vi indhenter motiverede og egnede kandidater til jeres virksomhed. I beholder ejerskabet over rekrutteringsprocessen og har langt bedre forudsætninger for at finde den rette person til stillingen ved at benytte et rekrutteringsbureau som Shortlist.

0 %
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
Få hjælp fra et effektivt rekrutteringsbureau i København

Vi er specialister i effektiv og overskuelig rekruttering i København. Med et samarbejde med Shortlist sikrer vi din virksomhed i at komme i kontakt med de kandidater, der passer bedst til stillingen. Vi fokuserer på de passive kandidater, da disse oftest er de bedst egnede. Vi er målrettede og effektive og tager den indledende dialog med kandidaterne, så I sparer tid og penge i rekrutteringsprocessen. Med mange års erfaring ved vi præcis, hvordan vi bedst afdækker hele markedet, så vi hurtigt og effektivt finder de rette personer.

Lyder dette som noget for jer? Så hører vi meget gerne fra jer. Vi er altid klar på en uforpligtende samtale, så I kan få det rekrutteringsbureau i København, der bedst kan klare opgaven. Vi er dog helt sikre på, det er os! Kontakt os med det samme, og så I kan finde ud af, hvad vi kan gøre for jer i forhold til andre rekrutteringsbureauer.

Hvad kan Shortlist gøre for jer i forhold til en optimal rekruttering i København?

  • Vi afdækker markedet og finder de bedst egnede kandidater
  • Vi mindsker risiko, tid og penge på rekrutteringsprocessen
  • Vi starter den indledende diaog for at sikre de rette kvalifikationer
  • Vi sikrer et top-motiveret og -kvalificeret kandidatfelt

Shortlist rekrutterer i København

Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
PureGym rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Accounts Payable

PureGym
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale