Life sciencerekruttering i Århus

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med life science-rekruttering i Århus

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Life science-rekruttering i Århus

Leder I efter den perfekte kandidat til jeres firma eller virksomhed i Aarhus? Det kan være svært at få fat i den helt rette kandidat, og ofte oplever man, at den person, man har haft øjnene rettet imod, bliver rekrutteret til anden side, før man overhovedet er kommet i gang med rekrutteringsprocessen.

Med Shortlist Talent Acquisition på jeres banehalvdel giver I jer selv og jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at være på forkant i kampen om talenterne. Vi giver jer indsigt i markedet og adgang til yderst kvalificerede kandidater, der matcher jeres virksomhed personligt og fagligt. Samtidig har I 100 % ejerskab over rekrutteringsprocessen.

Gør rekrutteringsprocessen så effektiv som mulig

Leder I efter kandidater til jeres life science-rekruttering, er de bedste talenter som regel allerede ansat andetsteds. Klassiske jobopslag kan derfor risikere at misse disse talenter, fordi de ikke aktivt leder efter andet job. Det betyder dog ikke, at de er utilgængelige, når der skal ledes efter nye talenter.

Her kan man med fordel benytte sig af proaktiv kandidatsourcing, der netop finde de talenter, din virksomhed mangler. Vi sørger for at få kontakt til de kandidater, der er mest ideelle for jeres virksomhed. Kandidaterne finder vi ved hjælp af digitale værktøjer, informanter samt andre kilder, så vi sørger for, at I får de mest kvalificerede kandidater til samtale.

I modsætning til andre firmaer, der tilbyder rekruttering i Danmark, sørger vi blot for at finde de mest interessante kandidater til jer og skabe kontakt til dem. Selve rekrutteringsprocessen har I 100 % ejerskab over, og de kandidater, der kommer til samtale, indgår naturligt i jeres rekruttering.

Brug et rekrutteringsfirma i Aarhus, og spar tid og ressourcer

Det kan være krævende at finde det næste talent til ens virksomhed, især fordi en lang rekrutteringsproces både kræver tid og penge. Det er ressourcer, som kunne være bedre givet ud, og det er her, Shortlist kommer ind i billedet.

Shortlist sørger for rekruttering i Aarhus og giver dermed jer adgang til de mest relevante kandidater. Vi sørger for at opsøge, skabe kontakt og præsentere jer for tre eller fire kvalificerede og interesserede kandidater, der passer til jeres virksomhedsprofil.

I kan derfor bruge jeres tid og ressourcer på meningsfyldte samtaler og test, så I får den kandidat, der passer bedst til jeres virksomhed. Shortlist overtager altså den indledende del af rekrutteringen, og frigiver dermed tid og ressourcer. Det giver også en mindre risiko for fejlansættelser, fordi I udelukkende kommer i kontakt med de mest kvalificerede og relevante kandidater. 

Ved at lade os hjælpe med rekruttering i Aarhus får I en mere effektiv ansættelsesproces. Derudover reducerer I den tid og de udgifter, I har ved ansættelsesprocessen, fordi I uddelegerer opgaven til os.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %

Få hjælp til målrettet rekruttering af life science-kandidater

Hos Shortlist sørger vi altid for at have en bred portefølje af kunder i mange forskellige brancher, for dermed kan vi hjælpe mange forskellige virksomheder med at finde det perfekte match. Vores arbejde går i høj grad ud på at opsøge og motivere kandidater på lederniveau, men leder du efter erfarne og kvalificerede kandidater på life science-området, klarer vi også den.

Life science-kandidater i Danmark er meget eftertragtede og er ofte allerede i faste stillinger – både når det gælder lægemiddel-, medico- og biotech-stillinger. Derfor gælder det især om at opsøge og motivere kandidaterne, så de kan se mulighederne i lige præcis jeres firma. Det sørger Shortlist som rekrutteringsfirma i Aarhus for. 

Vi opsøger relevante kandidater inden for jeres lønrammer, og sikrer os, at de samtidig er flytbare. Først efter at vi har sikret os det, præsenterer vi jer for kandidaterne, så I ikke spilder tid og ressourcer på utilgængelige kandidater.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til rekruttering i Aarhus

Vi har hos Shortlist Talent Acquisition mange års erfaring i målrettet rekruttering og opsøgning af talenter, og vi ved, hvordan vi finder de mest talentfulde og kvalificerede kandidater i brancher som life science-branchen. 

Der findes mange passive kandidater på arbejdsmarkedet, som bare mangler at blive motiveret til at skifte job, og det er her, at Shortlist brillerer. Vi sikrer, at kandidaterne er motiverede og flytbare. Vælger du et professionelt rekrutteringsbureau i Aarhus, får du adgang til denne hjælp i rekrutteringsprocessen.

Ønsker I at høre mere om, hvordan vi kan effektivisere jeres rekrutteringsproces og hjælpe jer med at finde den perfekte kandidat? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, og hør mere om mulighederne for effektiv rekruttering i Aarhus.

Når Shortlist står for jeres rekruttering i Århus, får I:

  • Specialister, der aktiverer de passive kandidater
  • De bedst egnede kandidater til stillingen
  • Et bureau, der skaber motivation og interesse for stillingen
  • Et bureau, der sparer jer tid og penge på den indledende rekruttering

Shortlist rekrutterer i Århus

Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Senior Sales Manager

VIKING Life-Saving Equipment
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Financial Specialist

VIKING Life-Saving Equipment
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale