Finansrekruttering i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med finansrekruttering i Aalborg

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Finansrekruttering i Aalborg

Mangler I hjælp til jeres finansrekruttering i jeres virksomhed i Aalborg? Når det kommer til rekruttering, er det oftest det talende ord, der formidler jeres organisation bedst, frem for det der står skrevet i et jobopslag. Shortlist skaber motivation og flytbarhed hos potentielle kandidater på en måde, der ikke kan sikres på skrift. Har I forsøgt med traditionel jobannoncering uden at finde de rette kandidater? Så få hjælp af Shortlist – vi tilbyder en kandidat-sourcing, der giver jer en højere kvalitet i ansøgerfeltet, så I når i mål inden for fire uger.

Få hjælp til kandidatmarkedet og finansrekruttering i Aalborg

Det sker sjældent, at topkvalificerede kandidater går rundt som ledige på markedet – og hvis de gør, så varer det ikke mere end omkring 10 dage, før de er rekrutteret til en virksomhed. Vil I være på forkant med kandidatfeltet, og ønsker I, at jeres virksomhed er der, hvor de dygtige kandidater er? Så lad Shortlist hjælpe jer hele vejen i mål. 

Hos Shortlist headhunter vi topkvalificerede kandidater med relevant erfaring, som er et match til jeres virksomhed med både personlige og faglige kompetencer. Ved hjælp af vores informanter og digitale værktøj er det muligt for os at finde potentielle kandidater, som vi starter en indledende dialog med, hvor vi skaber motivation og flytbarhed. I vil blive præsenteret for 3-5 kandidater efter vores målrettede søgning, og det er derefter op til jer, hvem I vil rekruttere baseret på jeres interne rekrutteringsprocesser.

Gå udenom de ressourcedrænende rekrutteringsprocesser, og få en effektiv finansrekruttering i Aalborg

Ved at få Shortlist til at finde den rette kandidat til en stilling i jeres virksomhed, spares I for en masse administrativt arbejde. Få højere udbytte af rekrutteringsforløbet ved at benytte jer af vores innovative, proaktive rekrutteringsmetoder, der sørger for, at der kun skabes kontakt til relevante kandidater, der skaber værdi for virksomheden. Undgå dyre fejlansættelser og tidsspild ved at lade os stå for de indledende dialoger og opsøgende rekruttering.

Vi er eksperter inden for målrettet rekruttering, og holder os opdateret på kandidatmarkedet. Vi belyser de muligheder og aspekter ved en finansstilling, branche eller virksomhed, som de potentielle kandidater måske ikke selv har overvejet. Med denne værdiskabende dialog sørger vi for, at det er de rette kandidater, vi sender jeres vej til slut i forløbet. Vi er den gyldne mellemvej, hvor I stadig beholder ejerskabet over rekrutteringen, men samtidig får leveret de bedst kvalificerede kandidater.

Med hjælp fra et rekrutteringsbureau i Aalborg kan I gøre jeres finansrekruttering effektiv og succesfuld. Slip for unødvendige pligtsamtaler med underkvalificerede kandidater og dyre fejlansættelser ved at få en ekstern samarbejdspartner til at finde de rette kandidater til jeres virksomhed.

tager det som et kompliment, når de bliver rekrutteret*
0 %
siger, at chancerne for at acceptere et job er større, hvis de kontaktes af et rekrutteringsbureau*
0 %
af kandidaterne ønsker at møde ansættende leder tidligt i rekrutteringsforløbet*
0 %
Få en effektiv og proaktiv finansrekruttering i Aalborg

Vores innovative tilgang til rekrutteringsprocessen er det perfekte alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer. Vi fokuserer på at få præsenteret jer for udelukkende motiverede og topkvalificerede kandidater. Vi finder således ikke blot arbejdskraft, der kan fylde den åbne stilling, men giver jer kandidater, der med sikkerhed kan skabe værdi til jeres virksomhed på baggrund af deres kompetencer og kvalifikationer. 

Vi gør kandidaterne motiverede og flytbare ved at fortælle dem om jobbet og dets muligheder samt om virksomhedens kultur og de gode historier. Denne værdiskabende og inkluderende dialog med de potentielle nye ansatte i jeres virksomhed sikrer jer en håndfuld kandidater, der er de rette for jer og de rette til jobbet.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til finansrekruttering i Aalborg

I bør indgå i et samarbejde med Shortlist, hvis I ønsker en kompetent samarbejdspartner med mange års erfaring inden for rekruttering. Vi er eksperter på vores område og vi rækker vidt og bredt for at finde kandidater, der er de rette til jobbet. I får en succesfuld og målrettet rekruttering og er sikret ejerskab over rekrutteringsprocessen. Det, vi gør, er at opsøge og motivere kandidater til jobbet – hvem, I ansætter, er helt op til jer, og det er en ren luksus, når man tænker på de ressourcer, I sparer ved denne rekrutteringsmetode.

Samarbejd med Shortlist om jeres finansrekruttering i Aalborg, og få:

  • 3-5 kompetente og motiverede kandidater, der matcher jeres virksomhed fagligt og personligt – og som er flytbare.
  • tid til jeres vigtigste rolle, nemlig at indgå i værdisættende rekrutteringssamtaler med topkvalificerede kandidater.
  • en samarbejdspartner, der kender kandidatmarkedet, og som bruger innovative rekrutteringsmetoder, såsom kandidat-sourcing, der giver jer resultater.
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale