Rekrutteringsbureau i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition er et rekrutteringsbureau i Aalborg med stor erfaring

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekrutteringsbureau i Aalborg

Står I og mangler et kompetent og effektivt rekrutteringsbureau i Aalborg? Det kan ofte være en udfordring at få de gode historier og afklaringer omkring stillingen i et traditionelt jobopslag – her er det et godt alternativ at tænke ud af boksen for at få de rette kandidater, og det gør Shortlist. Shortlist skaber motivation og flytbarhed hos potentielle kandidater, der ikke er aktivt jobsøgende og ikke ser de traditionelle jobannoncer, med vores erfaring inden for rekruttering og en kandidat-sourcing tilpasset det moderne kandidatmarked.

Find Danmarks nytænkende rekrutteringsbureau i Aalborg

Det er sjældent, at topkvalificerede kandidater går ledige, og hvis de gør, varer det ikke længe, før de er rekrutteret til en ny virksomhed – oftest går der kun 10 dage. Med det moderne kandidatmarked er det derfor en god ide at være på forkant med kandidatfeltet. Shortlist hjælper virksomheder i mål med gode og værdiskabende ansættelser ved at præsentere dem for en håndfuld motiverede og flytbare kandidater.

Shortlist headhunter topkvalificerede kandidater til virksomhederne, der med den relevante erfaring og kompetencer er et match med virksomheden. Igennem vores informanter og de nyeste digitale værktøjer udarbejder vi en search-strategi sammen med virksomhederne for at finde de rette kandidater. Shortlist starter en indledende dialog med potentielle kandidater og skaber på denne måde motivation og flytbarhed. Vi præsenterer virksomhederne for 3-5 kandidater, der passer ind i lønrammen og til virksomhedens ønsker. Derefter er det op til virksomheden, hvem de ansætter.

Drop de traditionelle og drænende rekrutteringsprocesser – vælg et værdiskabende rekrutteringsbureau i Aalborg

Når Shortlist sættes til at finde den rette kandidat, sparer virksomhederne en masse administrativt arbejde og unødige udgifter. Der er højere udbytte af rekrutteringsforløbet, når Shortlists innovative og proaktive rekrutteringsmetoder bruges. Vi sørger for, at der kun skabes kontakt til relevante kandidater, som giver værdi for virksomhederne. Dermed undgås dyre fejlansættelser og spildtid – så lad Shortlist stå for de indledende dialoger og den opsøgende rekruttering. 

Vi overdriver ikke, når vi siger, at vi er eksperter inden for målrettet rekruttering. Det er vi, fordi vi holder os opdateret med det moderne kandidatmarked. Vi kaster lys over de muligheder og aspekter af en virksomhed og jobstilling, som potentielle kandidater ikke selv har overvejet. Med en værdiskabende dialog finder vi hurtigt de rette kandidater, der i slutningen af forløbet kommer til samtale med virksomheden.

Få hjælp fra et rekrutteringsbureau i Aalborg, der forstår sig på det moderne kandidatmarked, og som skaber værdi og succes i jeres rekruttering. I slipper for de tidskrævende opgaver og nøjes med de sjove rekrutteringssamtaler, hvor kandidaterne er et match med jeres virksomhed.

0 %
56 % af kandidaterne ønsker at møde ansættende leder tidligt i rekrutteringsforløbet.*
0 %
89 % siger, at chancerne for at acceptere et job går hurtigere, hvis de kontaktes af et rekrutteringsbureau.*
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
Shortlist er det rekrutteringsbureau i Aalborg, hvor du sikrer dig de bedste kandidater

Vi har en innovativ tilgang til rekrutteringsprocessen, og i takt med at kandidatmarkedet har ændret sig markant igennem de seneste år, er vi også det perfekte alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer. Vores fokus er på at præsentere virksomhederne for de allerbedste mennesker, der er motiverede. Målet er ikke at finde arbejdskraft til den ledige stilling men at give virksomhederne kandidater, der kan skabe værdi og succes på baggrund af deres kompetencer. 

Shortlist motiverer og gør kandidaterne flytbare ved at fortælle dem om jobbet og mulighederne, der ligger deri, samt de gode historier fra virksomheden. Vores dialoger med potentielle kandidater er værdiskabende og sikrer 3-5 kandidater, der er de rette til virksomheden og jobbet. Dette kalder vi effektiv rekruttering, da den målrettede søgning og indledende dialog sikrer, at virksomhederne kun skal bruge tid på rekrutteringssamtaler.

Kontakt os, hvis I har brug for et kompetent rekrutteringsbureau i Aalborg

Indgå i et samarbejde med Shortlist og få en samarbejdspartner, der har mange års erfaring inden for rekruttering. Vi er eksperterne, der rækker vidt og bredt for at finde de mennesker, der passer perfekt til jobbet og virksomheden. I får en succesfuld og effektiv rekruttering og er sikret ejerskab igennem hele processen. Lad Shortlist gøre alt fodarbejdet, og koncentrer jer om, hvem I synes er den rette at ansætte – det er den fede opgave, og I sparer en masse ressourcer ved denne rekrutteringsmetode.

Samarbejder I med Shortlist, det nytænkende rekrutteringsbureau i Aalborg, får I:

  • 3-5 kompetente og motiverede kandidater, som er flytbare og passer til jeres virksomhed både fagligt og personligt
  • den sjove opgave, nemlig at snakke med kandidaterne ved de værdisættende rekrutteringssamtaler
  • en samarbejdspartner, der følger med i det moderne kandidatmarked, og som bruger innovative rekrutteringsmetoder.
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale