IT-rekruttering i København

Shortlist Talent Acquisition har mange års erfaring med IT-rekruttering i København

Prøv Shortlist allerede i dag

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

IT-rekruttering i København

Er I en IT-virksomhed, der er på udkig efter kyndige kandidater til en stilling? Så bør I overveje at kontakte os hos Shortlist til en uforpligtende og gratis konsultation. Vi ved af erfaring, hvor omstændig en rekrutteringsproces kan være. Derfor tilbyder vi vores hjælp til at igangsætte kandidat-sourcing og IT-rekruttering i København. 

En sådan proces er således det indledende arbejde, og oftest det arbejder, der kræver mest tid og flest ressourcer. Processen har til formål at fremme ansættelsesprocessen, så I kan komme hurtigere i gang med at ansætte den rigtige kandidat ved at lade os få kvalificerede IT-kandidater overflyttet til jeres proces. 

På den lange bane kan det give jer mere tid til at etablere interviews med de kvalificerede talenter samt få mulighed for at finde de bedst tænkelige kandidater til jeres egen IT-rekruttering. Vi garanterer for, at I stadig beholder ejerskabet over sidste del af processen, så I selv kan vurdere, hvorvidt vores udvalgte kandidater er de rette til den pågældende stilling.

Spar tid og ressourcer, og få vores hjælp til IT-rekruttering i København

I stedet for at bruge unødig tid og unødige ressourcer, som nødvendigvis ikke giver det bedste udfald, bør I lade os klare opgaven. Vi er som sagt professionelle rekrutteringskonsulenter inden for blandt andet IT-rekruttering i København, og vi har med tiden hjulpet mange forskellige virksomheder med at finde de bedste kandidater. 

Vores Kandidat-sourcing er proaktiv, og vi afviger generelt fra de traditionelle rekrutteringsbureauer, som du med garanti har hørt om. Vi adskiller os ved, at vi gennemfører IT-rekruttering i København langt mere proaktivt end mange andre. Det vil sige, at vi generelt gør en dyd ud af det indledende arbejde ved at bruge nogle af de nyeste digitale værktøjer. 

Her kontakter vi potentielle kilder og afsøger forskellige virksomheder for at få kontakt til især de passive IT-kandidater. Når vi har fået kontakt til de forskellige kandidater, er vores vigtigste opgave at motivere og kvalificere dem, så I er garanteret de bedst tænkelige talenter til jeres rekruttering. Vi sørger for at indgå i personlige og faglige dialoger med de respektive talenter. Hver samtale er således skræddersyet til de individuelle kandidater for at sikre en effektiv rekruttering til IT.

Vi er professionelle specialister i IT-rekruttering på Sjælland

Som professionelle specialister er det først og fremmest vigtigt for os at få et kendskab til jeres virksomhed, værdier og kultur. Det er blandt andet noget af det, vi drøfter til en konsultation for at vide mere om de områder, hvor I er bedst. Herefter igangsætter vi et afdækningsmøde, hvor vi laver en search-strategi for derefter at afdække de IT-markeder, hvor vi med størst sandsynlighed finder de mest egnede IT-kandidater. Vi garanterer, at opstartsperioden er hurtig og effektiv.

Processen vil forløbe over tre til fire uger. I mellemtiden kan I blot læne jer tilbage og klare de opgaver, I er bedst til. Vi sørger for at motivere de talenter, vi kommer i kontakt med, i forsøget på at gøre dem flytbare. Essensen er undervejs at fokusere på personlighed og faglighed for at være sikre på, at vedkommende matcher stillingen og jeres virksomhed. 

Herefter vil kandidaterne blive sendt direkte til et interview med jer, så I kan fortsætte jeres IT-rekruttering i København på egen hånd. Det giver jer mulighed for selv at vurdere, hvem af de tre til fire kandidater der umiddelbart passer bedst ind i virksomheden.

0 %
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter

Shortlist sørger for:

  • Hurtig og effektiv opstartsproces
  • At motivere og kvalificere de bedste IT-talenter gennem IT-rekruttering i København
  • At sikre, at I får mere tid til interviews og ender med at ansætte den bedst tænkelige kandidat
  • At give jer tid til at sørge for andre vigtige arbejdsopgaver, mens vi gennemfører en professionel kandidat-sourcing

Shortlist rekrutterer i København

Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
PureGym rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Accounts Payable

PureGym
Succesfuld rekruttering

Agile Coach, Transformation & Execution

Ecco
Succesfuld rekruttering

Senior Project Lead, Transformation & Execution

Ecco
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale