Projektleder/overmontør søges til spændende driftsopgaver hos G4S

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Projektleder/overmontør søges til spændende driftsopgaver hos G4S

Virksomhed: G4S
By:

På vegne af G4S søger Shortlist en dygtig projektleder/overmontør, som vil have udkørsel fra hovedsædet i Aarhus, til hele Jylland. Lyder det som noget for dig? Så læs med her!

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder
Du vil, i tæt samarbejde med den lokale installationsleder, få ansvaret for installationsprojekter samt større udvidelser af sikkerhedsløsninger indenfor AIA, ITV, ABA samt ADK i Jylland.

Dine ansvarsområder vil omfatte følgende: 

  • Du får det fulde driftsansvar for dine projekter
  • Du råder over fagligt dygtige og dedikerede sikringsteknikere
  • Projekteringen
  • Planlægning & allokering af ressourcer
  • Sikring af fremdrift
  • Løbende evaluering samt controller på projekterne

Du arbejder meget selvstændigt og planlægger selv din arbejdsdag, i en dagligdag med stor kontaktflade både internt i G4S samt til eksterne kunder, samarbejdspartnere og leverandører. 

Din ekspertise og personlighed
Det er afgørende, at du er uddannet elektriker, el-installatør eller lignende med bredt kendskab til el-fagets regler og metoder. Derudover er det nødvendigt, at du igennem tidligere job har opnået erfaring med projektledelse, og det vil være en stor fordel hvis du har kendskab til installation af AIA, ITV, ADA og ADK produkter.

Du har flair for tal og papirarbejde, taler og skriver dansk samt læser og forstår engelsk. Anvendelse af projektstyringsværktøjer har været en naturlig del af din hverdag og du trives med at arbejde med deadlines og tidsplaner generelt. 
Vi forestiller os at du er en ansvarsfuld, loyal og kvalitetsbevidst person, som med din selvstændige arbejdsform kan yde vores kunder en professionel og god service i en travl arbejdsdag, hvor opgaverne er forskellige fra dag til dag. 

G4S tilbyder 
Et afvekslende og spændende job i et inspirerende miljø, hvor du samarbejder med gode kolleger i en afdeling med gode arbejdsforhold og mulighed for efteruddannelse. Hertil kommer løn efter kvalifikationer, favorabel pensionsordning samt mulighed for firmabil på hvide plader. 

Ansættelse hos G4S, forudsætter at du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed.

Sådan ansøger du
Er du interesseret i jobbet eller har du spørgsmål til stillingen, så ring meget gerne direkte til Rekrutteringsspecialist, Nikolaj Tornbo, på +45 30 85 13 24 – så tager vi en personlig dialog omkring jobbet og muligheden. 

G4S-vaelger-Shortlist-som-rekrutteringspartner

Om G4S

Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale