Kunderådgiver til Frederiksberg

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Kunderådgiver til Frederiksberg

Virksomhed: Sparekassen Kronjylland

Vil du gøre en forskel for Danmarks mest tilfredse kunder? Og hver dag møde ind på Danmarks bedste arbejdsplads? Det har du chancen for her:

På Frederiksberg får du frihed under ansvar og rig lejlighed til at skabe de bedste kundeoplevelser gennem en tæt kontakt med privatkunderne. Du skal have energi og lyst til at være med i et højt tempo i en velfungerende afdeling, hvor du og dine kolleger er sammen om at nå afdelingens mål. Her bliver din rolle at rådgive og tiltrække nye gode privatkunder.

Hvem er vi på udkig efter?

Du har naturligvis den finansielle baggrund på plads og kan selvstændigt give dine kunder en god rådgivning, der når hele vejen rundt, når du møder dem. Da en stor del af dit arbejde vil bestå i at tiltrække nye privatkunder til afdelingen, er det vigtigt, at du også formår at bringe dit og andres netværk i spil. Vi forventer derfor også, at du deltager i lokale arrangementer sammen med dine kolleger.

Vil du med på holdet, er det vigtigt, at du:

  • har mindst nogle års erfaring med rådgivning af privatkunder
  • er udadvendt og spreder arbejdsglæde i dagligdagen
  • er nysgerrig og proaktiv af natur og har lyst til at kontakte og udfordre både eksisterende og nye kunder
  • er en holdspiller, der via sparring, vidensdeling og hjælpsomhed har fokus på at spille holdet bedre
  • bliver motiveret i et job, hvor store frihedsgrader kræver høj selvstændighed
  • er drevet af at give gode kundeoplevelser og at skabe stærke langvarige relationer samt gode løsninger for kunden og Sparekassen

Hvad kan du se frem til?

Du får rig mulighed for at udfordre og udvikle dig selv fagligt og personligt i en større afdeling, hvor holdånden er helt central, og hvor stort engagement og højt humør tegner stemningen. Du kan se frem til at bruge din tid på det, du er bedst til: at give kunderne en god rådgivning. Hos os får du for alvor mulighed for at dedikere dig selv og din tid til kunderne.

Vi tilbyder dig en stilling i en organisation, hvor vi har succes med at turde at skille os ud. Vi åbner nye afdelinger og vægter den personlige rådgivning højt, mens mange af de større banker samler rådgiverne i callcentre. Ifølge efterårets EPSI-undersøgelse af de danske banker er vores kunder de allermest tilfredse – og vi er netop blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af konsulent- og analysebureauet, Great Place To Work.  

Om Sparekassen Kronjylland

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale