Udadvendt akademiker med naturfaglig baggrund

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Udadvendt akademiker med naturfaglig baggrund

Virksomhed: Eurofins
By:

Firmabeskrivelse

Vil du bruge din naturvidenskabelige viden og erfaring til at sikre et rent miljø i Danmark? Tiltaler det dig at arbejde sammen med en masse dygtige kollegaer i en spændende vidensvirksomhed med et velkendt brand og et efterspurgt produktprogram? Kan du proaktivt servicere vores kunder og har du lyst til at tage ansvar for salgsprocessen fra start til slut – så er jobbet muligvis det helt rigtige for dig!

Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Her arbejder vi med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse – fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne. 

Jobbeskrivelse

Du skaber resultater gennem en målrettet indsats

Dine opgaver bliver at beskrive salgsprojekter inden for industrielt vand og restprodukter, og gennemføre dem sikkert og effektivt. I processen skal kundens behov afdækkes, der skal udarbejdes tilbud, afsluttes og implementeres indgåede aftaler samt løbende sikres at vores kunder er meget tilfredse med samhandlen.

Du får også til opgave at holde dig opdateret med den nyeste viden inden for vores felt, deltage i messer og konferencer, og vedligeholde dit salgsarbejde i vores CRM system.

Vi tilbyder dig et interessant job med gode personlige udviklingsmuligheder blandt fantastiske kolleger. Du får en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo og godt humør, en uformel og ordentlig omgangstone, i en hverdag med fokus på miljøet, kvalitet og god kundeservice.

Du får store frihedsgrader og dermed mulighed for at skabe gode resultater og sætte dit præg på virksomhedens fremtidige succes. Vi vil naturligvis sørge for, at du bliver sat grundigt ind i opgaverne og vores forretning, så du er klædt på til at varetage opgaverne professionelt. Dit arbejde vil primært foregå i et kontorfællesskab i Vejen, kombineret med enkelte kundemøder rundt i Danmark. Der er mulighed for hjemmearbejdsdage i ugens løb i balance med arbejdsopgaverne og de 8 kollegaer i teamet.

Kvalifikationer

Du har en naturvidenskabelig grunduddannelse eller har grundlæggende erfaring med naturvidenskabelige problemstillinger, alternativt en kandidatgrad i science. Du skal være klar på at arbejde med komplekse problemstillinger.

Vi lægger vægt på at du har et naturligt gåpåmod, er fleksibel, udadvendt og arbejder målrettet med små og store projekter. Du befinder dig godt i samspillet med såvel kunderne som det interne bagland. Du har en kommerciel mindset og er god til at bevare overblikket i en travl hverdag.

Shortlist Rekruttering for Eurofins

Om Eurofins

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale