El-teknisk designer

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

El-teknisk designer

Virksomhed: Sund & Bælt

Teknisk designer el. tekniker med ansvar for den elektriske dokumentation på Storebæltsbroen

Du bliver en del af et stærkt og kompetent team af specialister

Som Teknisk designer i mekaniske og elektriske anlægsafdelingen, bliver du en del af en gruppe på 12 erfarne og specialiserede ingeniører.

Jobbet

Du vil få ansvaret for alle de El tekniske tegninger med følgende hovedopgaver. Du skal udarbejde de elektriske og el-mekaniske tegninger og ajourføre eksisterende tegninger, dette primært i tegningssystemet SEE Electrical / CADDY++ .

Arbejdssted

Din arbejdsplads bliver på vores kontor ved Storebæltsbroen i Korsør. Der vil også være dage, hvor du skal være i Københavnsområdet og aktiviteter ude på anlæggene.
På sigt vil opgaverne for mekaniske og elektriske anlæg afdelingen også omfatte anlæg i Femern tunnelen.
For medarbejdere bosiddende på Fyn eller i Jylland, vil der være fri passage over broen i forbindelse med kørsel til og fra arbejde.

Din profil

  • Du er højst sandsynligt uddannet teknisk designer el. tekniker inden for el området.
  • Du har nogle års erfaring med anvendelse af el-tegningssystemer herunder SEE Electrical / CADDY++ el-CAD / pc schematic el. lign.
  • Du er udadvendt, samarbejdsvillig og nysgerrig efter at lære nyt.

Som person er du robust, ambitiøs, selvstændig og engageret. Du er god til at holde styr på opgaverne i en hektisk hverdag med mange samarbejdspartnere, og til at skabe gode samarbejdsrelationer. Du går ikke på kompromis med resultater eller kvalitet. 

Vi tilbyder

Attraktive ansættelsesforhold og et spændende job, med gode udfordringer i en solid og veldrevet virksomhed. Vi lægger stor vægt på, at være en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og gode vilkår for vores medarbejdere så arbejdsliv og privatliv kan hænge sammen. Vi sørger også for, at du får den efter- og videreuddannelse samt de udviklingsmuligheder, der passer til netop dig.

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo

Om Sund & Bælt

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale