Asset Operation Manager

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Asset Operation Manager

Virksomhed: Sund & Bælt

Som ingeniør i mekaniske og elektriske anlæg afdelingen, bliver du en del af en gruppe erfarne og specialiserede ingeniører.

Jobbet

Du vil sammen med afdelingens Asset Operations Managers få ansvaret for alle mekaniske og elektriske anlæg, på både vej og jernbane på Sund & Bælts
forbindelser/anlæg.
Dit arbejdsområde dækker mange forskellige discipliner herunder høj- og lavspænding, nødstrømsanlæg lysinstallationer, vejafmærkning/-varsling, svagstrømstekniske anlæg, adgangskontrol, Intern TV overvågning, Styre – Regulering– og Overvågningsanlæg, VVS installationer, pumpe-, afvandingsanlæg, miljø og klimatisk overvågning og bygningsinstallationer.

I arbejdet indgår blandt andet tilstandsinspektion samt vedligehold af tekniske procedurer, instrukser og anlægsdokumentation. Du får en stor berøringsflade i og uden for funktionen, og skal bl.a. være med til at styre vedligeholds- og rådgiverkontrakter og andre aftaler, samt udarbejde og overholde budgetter.

Alle opgaver løses i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i Sund & Bælts mekaniske og elektriske anlæg afdeling.

Arbejdssted

Din arbejdsplads bliver på vores kontor ved Storebæltsbroen i Korsør. Der vil også være dage, hvor du skal være i Københavnsområdet og aktiviteter ude på anlæggene. På sigt vil opgaverne for mekaniske og elektriske anlæg afdelingen også omfatte anlæg i Femern tunnelen.
For medarbejdere bosiddende på Fyn eller i Jylland, vil der være fri passage over broen i forbindelse med kørsel til og fra arbejde.

Din profil

  • Du er højst sandsynligt uddannet ingeniør inden for el, eller elektroteknik
  • Du har et par års erfaring som projektleder eller driftstekniker med forskellige tekniske projekter eller lignende
  • Du har prøvet at samarbejde med entreprenører og rådgivere
  • Du er som person ambitiøs, udadvendt, robust, samarbejdsvillig og nysgerrig for at lære nyt

Du er, eller bliver god til at holde styr på opgaverne i en hektisk hverdag med mange samarbejdspartnere, og til at skabe gode samarbejdsrelationer.
Du går ikke på kompromis med resultater eller kvalitet. 

Vi tilbyder

Attraktive ansættelsesforhold og et spændende job, med gode udfordringer i en solid og veldrevet virksomhed. Vi lægger stor vægt på, at være en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og gode vilkår for vores medarbejdere så arbejdsliv og privatliv kan hænge sammen. Vi sørger også for, at du får den efter- og videreuddannelse samt de udviklingsmuligheder, der passer til netop dig.

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo

Om Sund & Bælt

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale