Audiologist

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Audiologist

Virksomhed: AudioNova

”Selvkørendeaudiologister til vores nye koncept; AudioNova Mobilt Hørecenter Sjælland og øerne

Er du fuld af pionerånd, vild med en foranderlig hverdag og frisk på at være med på et nyt eventyr? Så har du nu chancen for, at blive en del af AudioNovas nye koncept; AudioNova Mobilt Hørecenter

Vi søger dedikerede audiologister til vores seneste spændende koncept AudioNova – Mobilt Hørecenter, hvor opgaven er, at servicere vores kunder, som ikke har mulighed for at komme ned i en af vores klinikker.

Som audiologist i den mobile enhed vil du være ansvarlig for hele kunderejsen; fra behovsafdækning over diagnosticering til den endelig tilpasning. Og du vil altid være supporteret af dygtige kolleger i form af ”Hearing Care Coordinators”, der vil være den administrative partner i din hverdag. Desuden får du et stort netværk af audiologistkolleger på tværs af hele landet.

Hos AudioNova har vi fokus på trivsel og medarbejderudvikling. Vi tilbyder løbende kompetenceudvikling, intern uddannelse og produkttræning i vores ”AudioNova Academy”. Har du ambitioner på egne vegne, er der også mulighed at deltage i vores Talentudviklingsprogram ”Rising Stars”.

Vi forestiller os, at du…

Brænder for at hjælpe andre og trives ved at opnå resultater.
Du drømmer om at forbedre livskvaliteten for vores kunder med nedsat hørelse.
Du ser muligheder i at få lov at gøre alt dette fra ”dit eget” mobile hørecenter – hjemme hos kunden.

Du er:

  • er proaktiv, struktureret og trives med at arbejde selvstændigt
  • har et kommercielt mindset og ser salgsprocessen som en del af vejen til at kunne tilbyde den bedste løsning for den enkelte kunde.
  • er omstillingsparat, og elsker at være på farten
  • har kørekort og er bosiddende på Sjælland

Højt serviceniveau og stor faglighed

Hos AudioNova går audiologisk faglighed, professionalisme og høj service hånd i hånd.
Vi søger derfor dig, der har en godkendt uddannelse indenfor audiologien kombineret med forståelse for sammenhængen mellem audiologi, salg og service, og som brænder for at levere den bedste kundeoplevelse – hver gang.

Vi tilbyder…

En selvstændig stilling hvor du selv er med til at sætte rammerne for din hverdag.

Du får:

  • attraktiv lønpakke
  • bonusaftale
  • pension
  • sundhedsforsikring
  • firmabil
Shortlist-rekruttering-AudioNova

Om AudioNova

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale