Erhvervsrådgiver til Hillerød

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Erhvervsrådgiver til Hillerød

Virksomhed: Handelsbanken

Brænder du for at arbejde med potentielle erhvervskunder, og har du haft stor succes med at tiltrække nye erhvervskunder? Så har vi jobbet til dig.

Dit primære arbejdsområde bliver at bearbejde potentielle kundeemner for at sikre tilgangen af nye erhvervskunder til filialen. Du bliver en del af et velfungerende og dynamisk team på ti kolleger, hvor vi sætter ansvarlighed og teamånd højt. Hillerød er en spændende by i rivende udvikling med mange spændende erhvervskunder.

Du får et spændende job, hvor du kan udvikle og dygtiggøre dig – det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser. Du vil opleve en stor grad af velvilje til fortsat kompetenceudvikling, og du laver selv en plan for, hvordan du bedst vedligeholder og udbygger din viden, så du hele tiden kan matche dine kunders behov for kvalificeret og individuel rådgivning.

Du er en erfaren erhvervsrådgiver med et højt fagligt niveau eller en total/privat+erhverv/LE-rådgiver, der brænder for at gå erhverv-vejen. Du er ambitiøs og trives med, at der stilles høje krav til dig. Du brænder for at tale med kunder, du er idérig i forhold til at spotte og lave nye forretninger, der møder kundernes behov. Kvalitet og service på højt niveau er en selvfølge for dig. Vi forventer, at du færdes hjemmevant i de relevante systemer, og at du er villig til at tillære dig nye muligheder, så du får frigjort tid til rådgivning af dine kunder.

Vi forventer, at:

  • Du har arbejdet med prospektemner, og at du har haft stor succes med at tiltrække nye erhvervskunder
  • Du har erfaring med rådgivning og kreditgivning til erhvervskunder og kan håndtere det tilhørende sagsforløb
  • Du brænder for at tage initiativ og ansvar samt motiveres af at skabe resultater
  • Du er teamplayer, fleksibel og struktureret
  • Du er god til at skabe relationer, internt såvel som eksternt
  • Du sætter en ære i at levere hverdagsservice i verdensklasse til vores kunder
  • Du har gode analytiske evner, som du formår at anvende i praksis
Shortlist Rekruttering til Handelsbanken logo

Om Handelsbanken

Handelsbanken er en international bank med en decentral forretningsmodel og en langsigtet og bæredygtig tilgang til vores måde at drive bank på. Vi gør tingene på vores egen måde og har fokus på kunden i alt, hvad vi gør. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder. Det er nemlig filialen, der kender kunden og lokalområdet bedst og derfor kan træffe de bedste beslutninger for kunden. Vi har konstant fokus på at give kunderne en endnu bedre oplevelse end i går, og det kræver et godt og stærkt samarbejde.Vi er en universal bank, blandt verdens stærkeste banker og en af Nordens mest internationale banker. I banken i Danmark har vi både lokale specialister og Handelsbanken-koncernen i ryggen med næsten 800 filialer og aktiviteter i mange af verdensmest betydningsfulde økonomier.

Ingen nordisk storbank er ratet højere af de internationale kreditvurderingsinstitutter.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.