Senior Finance Profil til Flying Tiger

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Senior Finance Profil til Flying Tiger

Virksomhed: Flying Tiger Copenhagen

Trives du med at udvikle og optimere processer? Sætter du pris på professionel drift og høj kvalitet i dit arbejde? Flying Tiger Copenhagen søger lige nu en Senior Finance Assistant – specialiseret i debitorer – måske er det dig!

Finance Shared Service Center understøtter syv lande plus e-Com og er en del af HQ Finance-funktionen hos Flying Tiger Copenhagen. Vi søger en Senior-profil, som bliver en del af Debitor-teamet i Finance Shared Service Center.

Afdelingen består af 31 teammedlemmer i et professionelt og uformelt arbejdsmiljø beliggende i centrum af København.

Du kommer til at referere direkte til Head of Accounts Receivable & Payable.

Dette er jobbet

Du skal kunne bevare overblikket og detaljen, sikre vi overholder den høje kvalitet og deadline til tiden for vores kunder. Vores mål er at yde god service og at imødekomme eller overgå vores kunders (partnere og butikker) forventninger når der samarbejdes med Finance Shared Service Center.

Som Senior Finance Assistant skal du have ambitioner om at skabe forbedringer i eksisterende og udvikle nye processer, samt finde smartere måder at arbejde på. På sigt vil du blive eksperten/go-to-person i teamet og du vil blive ansvarlig for oplæring af kolleger.

Stillingen er ny, så du har derfor mulighed for selv at forme den nye roller.

Jobbet vil indeholde følgende opgaver:

 • Ansvar for alle opgaver (finans) indenfor ét land
 • Ansvar for månedsafslutning, herunder afstemninger og andre finansopgaver
 • Projektansvar for projekter i teamet
 • Optimere arbejdsgange og processer
 • Optimere i eksisterende Excel ark, samt være arkitekten bag nye Excel ark, som benyttes i teamet

Dette er dig

Den foretrukne kandidat har mere end fem års erfaring fra en finansafdeling – sandsynligvis fra detailhandel eller/og en international virksomhed.

Du har stærke kompetencer i MS Office og særligt i Excel. Erfaring med ERP-systemer og udarbejdelse af afstemninger, dokumentation og måneds-/årsafslutning.

I rollen forventes det også, at du besidder et forretningsmæssigt niveau i mundtlig og skriftlig engelsk og dansk.

Som person kan du lide at være en del af et dynamisk og hurtigt skiftende arbejdsmiljø. Du bevarer den positive indstilling – også i travle perioder. Du har en struktureret og servicemindet tilgang i dit arbejde og samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere.

Dette er os

Flying Tiger Copenhagen er en virksomhed med stærke værdier funderet i skandinavisk kultur. Vi ønsker at være sjove og relevante, og vi lægger vores hjerte i alt, hvad vi laver. Hvis dette også gælder for dig, så skynd dig at søge – vi glæder os til at høre fra dig – enten på dansk eller engelsk.

Flying Tiger Copenhagen tilbyder:

 • Formentlig den bedste beliggenhed – i hjertet af København
 • Attraktiv pensionsordning
 • Privat sygesikring – inkluderer også børn
 • Fleksibilitet med mulighed for at arbejde hjemmefra
 • Særlige rabatter i vores egne Flying Tiger butikker
 • Sjov og dynamisk kultur
 • En social og uformel arbejdsplads med fester, fredagsbarer, personaleklub mm.
 • Internationalt arbejdsmiljø funderet i skandinavisk kultur
 • Lækker restaurantmad i egen kantine hver dag – inklusive kage om torsdagen
 • Fest og mange andre lejligheder til at spise kage
 • Og meget mere…

Om Flying Tiger Copenhagen

At Flying Tiger Copenhagen, we are not like everybody else. We do things our own way. That, we believe, is the reason why we’ve grown from one brick-and-mortar store in 1995 to a successful global brand with almost 1,000 stores in 30 different countries across three continents.

We’ve done it by staying true to our values and focusing on our mission; to inspire people to spend more time with the ones they love, making the things they care about happen. That’s because, to us, real value lies not in the things we own, but in the experiences, we share – and that our products help create.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.