Account Manager

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Account Manager

Virksomhed: Retriever

Bliv en del af Nordens førende medieovervågnings- og analysebureau, Retriever

Er du interesseret i at arbejde i en værdidrevet og innovativ virksomhed, der forstår betydningen af at transformere data til værdifuld indsigt? Så kunne du være den kandidat, som Retriever søger til deres salgsteam.

Retriever er Nordens førende udbyder af medieovervågning og analyse. Med kontorer i Stockholm, Gøteborg, Oslo, København og Helsinki, har de i over et årti været frontløber i den digitale transformation af medieovervågningsbranchen. De lytter, overvåger, måler og analyserer medieomtalen og medielandskabet generelt for at give deres kunder den indsigt, de har brug for til bedre beslutningstagning.

Som en del af Retrievers team vil den rette kandidat være i stand til at opbygge stærke relationer med nøglepersoner i hele salgsprocessen og på en passioneret og troværdig måde formidle værdien af Retriever. Vedkommende vil være ansvarlig for at drive salget gennem opbygning af en stærk pipeline, kontinuerlig opfølgning og med en solid forretningsforståelse.

Vi søger talenter, der:

  • Trives i et empatisk, ansvarligt og nysgerrigt miljø.
  • Ser muligheder og byder udfordringer velkommen.
  • Har stærke salgsfærdigheder og et højt DRIVE
  • Kan drive salscyklus fra prospect til kontrakt
  • Kan drive mersalg og gensalg
  • Er en dygtig formidler af værdi på en troværdig og passioneret måde
  • Har erfaring med at opbygge og vedligeholde stærke relationer i salgsprocessen
  • Er i stand til at være både hands-on med sine accounts og agere strategisk

Retriever tilbyder en mulighed for at blive en del af en dynamisk virksomhed, hvor kerneværdierne er troværdighed, dedikation og innovation. Retriever er drevet af at forstå deres kunders verden og levere indsigter til bedre beslutningstagning. Deres mål er at være den mest værdifulde Business Intelligence-udbyder.

Shortlist-Rekruttering-Retriever

Om Retriever

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale