Account Manager til Lasso X

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Account Manager til Lasso X

Virksomhed: Lasso X

Lasso X søger en erfaren Account Manager, som kan begejstre, holde hvad du lover og som ved hvilken indsats der skal til for at lykkes!

Vores mission er at give din virksomhed den højest mulige transparens i dine kundeforhold og bedst mulige indsigt i hvor i markedet, du kan finde potentielle kundeemner.

Det sikrer vi gennem markedets mest moderne værktøjer til at skabe indblik i dine kunders organisationer, ejerkreds og økonomiske forhold, samt til at foretage segmenteringer med udgangspunkt i den viden. Vi er altid online med vores datakilder og giver derfor altid vores kunder en fuldt opdateret viden til understøttelse af deres beslutninger.

En Lasso X løsning er tilpasset den enkelte virksomheds behov og situation. Vi udvikler altid sammen med relevante fagpersoner fordi vi tror på, at revisorer bedst ved, hvordan revisionsarbejde optimeres og salgsledere bedst ved hvordan den transparens Lasso X tilbyder kan udnyttes i optimeringen af salg og markedsføringsindsatsen.

Jobprofil:

Med direkte reference til Chief Operation Officer skal du sælge vores løsninger til virksomheder indenfor et eller flere af de segmenter. På baggrund af en overordnet salgsplan, som vi udvikler sammen, forventer vi, at du er selvdrevet med fokus på de opsatte mål.

Dine hovedopgaver vil være at:

At tage ejerskab for hele salgsindsatsen salget indenfor dit segment. Herunder:

 • Bearbejde de potentielle kunder, der ligger indenfor dit definerede segment med henblik på opbygning af en solid salgspipeline, der kan sikre din budgetopnåelse. Du har som udgangspunkt ansvaret for at drive hele salgsprocessen fra mødebookning til endelig aftaleindgåelse.
 • Varetagelse af eksisterende kunderelationer indenfor dit segment med fokus på at sikre: verdensklasse kundeoplevelser, høj kundeloyalitet og bedre share of wallet (mersalg) på den enkelte kunde
 • Løbende fintuning af Lasso X’s værditilbud og salgsbudskab indenfor dit segment
 • Vurdere hvilke indsatser, der skal til for at drive en salgsmulighed i mål, samt mobilisere de ressourcer du har behov for til at hjælpe dig gennem processen.
 • Anvende det rette mix af digitale og analoge værktøjer i dit salgsarbejde
 • Deltage i udstillingsaktiviteter, roadshows m.m.
 • Deltage i salgsmøder, målstyringssamtaler og medarbejdersamtaler.
 • Rapportere salgspipeline fremdrift og aktiviteter i vores CRM System

Succeskriterier:

Hos os er du en succes:

 • Når du rammer (over) dine personlige mål for omsætning og kundetilfredshed/-loyalitet
 • Når du er et ”fyrtårn” dine kollegaer ser på som rollemodel for styring af salgsindsatsen indenfor et segment
 • Når du er en team player, der aktivt bidrager til vores fælles læring og dine kollegaer og virksomhedens udvikling – både på salgsmøder og 1-til-1.
 • Når du er glad og engageret i dit arbejde hos Lasso X

Personprofil:

Vi tror på at engagerede og ansvarsbevidste medarbejdere er nøglen til suveræne kundeoplevelser og høj kundeloyalitet. Du er indstillet på, at det at få succes som sælger kræver en robust og vedholdende personlighed – og du er i stand til at italesætte hvordan de løsninger, du sælger og rådgiver om, har positiv indflydelse på dine kunders forretning.

Herudover har du kendskab til IT og meget gerne SaaS-baserede værktøjer.

Du kan tale og skrive på dansk, og du er vant til at benytte relevante IT-systemer i dagligdagen, som MS Office-pakken, samt et CRM-system.

Du kan se frem til:

Et spændende og udfordrende job i en dynamisk, hastigt voksende og fremtidsorienteret virksomhed, der er med til at definere den digitale udvikling indefor vores felt. Organisationen kommer til at vokse betydelig henover den nærmeste årrække. Der vil derfor være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af Lasso X. Vores organisation er uformel og motiverende med gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en attraktiv stilling med en lønpakke bestående af fast gage, bonusordning og sundhedssikring. Ved transport benyttes egen bil og kørselsgodtgørelse afregnes, efter den til enhver tid gældende takst i henhold til statens regler.

Shortlist Rekruttering til Lasso X logo

Om Lasso X

Lasso X har udviklet en portal, der viser erhvervsoplysninger på tværs af en lang række datakilder – og gør det muligt at få indsigt i data om alle danske virksomheder og personer. Vi målretter oplysningerne efter branchespecifikke behov – og sælger løsninger til finansielle institutioner, rådgivningsvirksomheder og salgsvirksomheder. Pt. har vi +500 kunder og har kontor hos JP/Politikens hus på Rådhuspladsen i København.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.