Erhvervs- og projektkundechef

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Erhvervs- og projektkundechef

Virksomhed: Bauhaus

Brænder du for relationssalg til erhvervskunder og private projektkunder? Kan du rådgive og servicere ud over det sædvanlige? Så er det måske dig der skal stå i spidsen for vores Erhvervs- og projektkundeafdeling?

Denne stilling byder på mere end spændende udfordringer og glade arbejdsdage

Du kan bl.a. glæde dig til at få

 • ordnede arbejdsforhold
 • attraktiv sundhedsforsikring og pensionsordning
 • løn efter kvalifikationer og resultatorienteret bonus
 • medarbejderrabat og adgang til flere landsdækkende rabataftaler  

Bliv den spillende træner

Som Erhvervs- og projektkundechef vil dine opgaver vil primært bestå i ledelse af afdelingen, samt rådgivning og servicering af både eksisterende og nye kunder. Du vil skulle arbejde med salg fra start til slut – herunder tilbudsgivning og rådgivning. Du vil få både personlig og telefonisk kontakt til såvel kunder som leverandører.

Hos BAUHAUS har vi altid kunden i centrum, og det vil være dig der har ansvaret for salg og udvikling af vores relationssalg. Det er dig der bliver bindeleddet mellem afdelingen og resten af dine kollegaer i varehuset.

Det bliver bl.a. dig, der:

 • har ansvaret for al salg til små som store erhvervskunder og private projektkunder
 • overholder salgsbudgetter og vores stærke koncept
 • gennemfører planlagte handlingsplaner i samarbejde med vores Servicecenter 
 • har løbende kontakt med kunder og leverandører
 • styrer den daglige drift sammen med det øvrige ledelsesteam

En afdeling i vores byggevarehus er på mange måder lidt som en lille butik, du selv driver. Du får et stort ansvar på skuldrene og muligheden for at skabe resultater og sætte dit præg. Som en del af varehusets ledergruppe, vil du få et spændende og resultatorienteret job, med reference til Varehuschefen.
En dagligdag som er udfordrende og afvekslende, med ansvar for ledelsen af 1-3 sælgere, samt salg og rådgivning til dine egne personlige kunder.

Nysgerrig og udadvendt, med godt gammeldags købmandskab

Du er resultat, – og løsningsorienteret og finder dit drive i at levere stærke løsninger til erhvervs- og projektkunder inden for byggeri, drift og vedligeholdelse. Du formår at skabe gode relationer til både kunder og leverandører, og følger altid dine opgaver helt til dørs.

Vi er åbne over for din baggrund, men vi forestiller os, at du:

 • har salgserfaring til erhvervskunder, evt. uddannet indenfor byggebranchen eller engros
 • har interesse i projektsalg, så skal vi nok fylde på med den faglige viden
 • har fokus på mulighederne, igennem en positiv tilgang til situationer og personer
 • har øje for detaljen, samt overholde alle deadlines

Om Bauhaus

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale