Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Afdelingsleder

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Afdelingsleder

Virksomhed: Rambøll

Afdelingsleder for vores afdeling for digitale jernbaner og signalering

Du har det overordnede ansvar for afdelingen for digital jernbane og signalering med dens kunder, tjenester og kompetente signal- og kraftteknikere. Afdelingen leverer ydelser inden for jernbanesignaler og strøm, og vi er i øjeblikket stærkt involveret i det danske signalprogram og andre store og komplekse projekter i Danmark og internationalt. For at få succes i denne rolle skal du have erfaring med at lede de daglige aktiviteter i en afdeling eller et team og sikre teamets effektivitet og indtægtsskabende aktiviteter samt kvalitetsleverancer inden for budgetterne.

Du vil blive en del af vores afdeling for Digital Railway og Signalling afdeling

Som vores nye afdelingschef for Digital Railway and Signalling vil du lede 25 dedikerede og passionerede medarbejdere med base på vores kontor i København og blive en del af ledelsesteamet i vores Rail Division. Du vil blive en del af et professionelt, stærkt og engageret forretningsfællesskab inden for Rail Systems med mere end 300 medarbejdere. Du vil spille en central rolle i den fremtidige udvikling af signalering og strøm inden for Rambøll Rail.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder vil være:

 • lede medarbejderne og lede driften og implementere god ledelse
 • Videreudvikle og vækste vores forretning inden for Digital Railway og Signalling i Danmark og internationalt.
 • Med stærk branche- og domæneviden opretholde et kundefokus og lede strategiske salgsaktiviteter for at udvikle forretningen
 • Fastlægge og levere strategi og årlig forretningsplan
 • Med et synligt lederskab skal du agere som rollemodel og ambassadør for Rambølls grundlæggende principper
 • Repræsentere virksomheden internt og eksternt med ansvar for at udvikle og vedligeholde gode relationer med kunder og partnere

Endvidere skal du opretholde et strategisk forretningsmæssigt, nøglekundernes og markedsorienteret fokus, når du sikrer engagement og forpligtelse hos de interessenter, der er identificeret som værende afgørende for at nå afdelingens forretningsmål og/eller operationelle leverancer. Rambøll er dedikeret til at levere løsninger, der er miljømæssigt, økonomisk og socialt bæredygtige, og er engageret i ambitiøse klimatiltag.

Baggrund

 • Relevant teknisk baggrund, f.eks. som ingeniør
 • Erfaring med personaleledelse fra en lignende stilling eller en projektlederrolle
 • Erfaring og domæneviden, fortrinsvis i en international sammenhæng
 • dokumenteret evne til at identificere og udvikle talenter, sætte retning for teams og styre resultater
 • Stærke færdigheder inden for forretningsudvikling og evne til at skabe rentabel vækst
 • Stærke engelskkundskaber (skriftligt og mundtligt) samt stærke kommunikations- og forhandlingsevner
Rambøll vælger Shortlist som rekrutteringsbureau

Om Rambøll

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Shortlist kandidat-sourcing
Vi sourcer til følgende rekrutteringer

Lad os tage en samtale