Ambitiøs Konsulent til Presidents Institute

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Ambitiøs Konsulent til Presidents Institute

Virksomhed: Presidents Institute

I rollen som Konsulent bliver du ansvarlig for relationen til potentielle nye og eksisterende medlemmer. Du har ansvar for et løbende indtag af medlemmer til Presidents Institutes uddannelsesprogrammer og ledelsesgrupper, hvor du er i tæt dialog med beslutningstagere om deres personlige og faglige udfordringer. Dette indebærer en opsøgende, men meget konsultativ dialog, hvor du påtager dig en rådgivende rolle i valget af uddannelse og netværk. 
I forlængelse af dit onboarding forløb forventes det, at du inden for seks måneder indtræder i rollen som Senior Admissions Manager med det fulde ansvar for minimum tre uddannelsesprogrammer og ledelsesgrupper. Dette indebærer opbygning og vedligeholdelse af relationer til medlemmerne og medlemmerne imellem med ansvar for: 

 • Opfølgning på dine medlemmer med henblik på deres videre netværks- og uddannelsesforløb
 • Aktivering af dine medlemmer og sikring af, at de forpligter sig over for de øvrige medlemmer 
 • Et løbende indtag af potentielle medlemmer, når der er en åbning i dine ledelsesgruppe eller nye oprettes.

Relationsopbygningen sker både via mail, telefonisk og med mulighed for at afholde fysiske møder eller deltage på medlemmernes gruppemøder og events. 

Kompetencer og erfaringer

I dit arbejde med at sikre relationen til medlemmerne og medlemmerne imellem er det vigtig, at du har en god forretningsforståelse og et unikt talent for at sætte dig ind i, hvad der motiverer, udfordrer og frustrerer nye og eksisterende medlemmer i dagligdagen. 

Du kommer til at tale direkte med specialister og ledere inden for alle typer brancher, og derfor er dine fortrinlige kommunikationsevner og forretningsforståelse afgørende for at kunne møde dem i øjenhøjde. Dette er forudsætningen, som skaber grobund for en konsultativ dialog. En dialog, hvor du kommer til at vinde medlemmernes tillid, samtidig med at du tør udfordre dem. Det forventes derfor, at du: 

 • Har erfaring med relationsskabende og værdiskabende salg og brænder for visionen om vidensdeling og uddannelse
 • Kan tale med højtstående erhvervsfolk og specialister i øjenhøjde 
 • Kan udfordre, motivere og rådgive potentielle og eksisterende medlemmer i deres professionelle og personlige udvikling 
  – Kan snakke ind til værdien for organisationen og hjælpe medlemmet med at sælge historien til deres organisation 
  – Har over 3 års erfaring med konsultativt salg – enten B2B eller B2C 
  – Er stærk i dansk, både i skrift og tale 
 • Det er et plus, hvis du har en interesse i at holde dig ajour med relevant erhvervsfaglig viden.

Du tilbydes

Du vil til daglig sidde sammen med det danske Admissions team, som holder til på hovedkontoret ved Kongens Nytorv. Der er stor diversitet i teamet, som består af kolleger med forskellige erhvervsbaggrunde og stort aldersspænd. Der er stor åbenhed i teamet, og dine kollegaer står altid klar med sparring.

Du vil blive en del af en spændende virksomhed i transformation, da Presidents Institute fik nye ejere i oktober 2018. Som Admissions Manager vil du træde ind i et dynamisk arbejdsmiljø med det mindset, der karakteriserer iværksættere. I rollen hos Presidents Institute vil du: 

 • Få et værdiskabende netværk på tværs af brancher og profiler samt indsigt i de nyeste trends og udfordringer i dansk erhvervsliv
 • Have mulighed for at få sideløbende projekter, der tilpasses dine ambitioner 
 • Have mulighed for at avancere internt i en større portefølje af virksomheder, som Presidents Institute er en del af.
Shortlist Rekruttering til Presidents Institute logo

Om Presidents Institute

Presidents Institute er et af Nordeuropas største udviklingshuse for ledelse og strategi med over 1.100 medlemmer på tværs af seks europæiske lande. Presidents Institutes tilgang til ledelsesudvikling er dynamisk, og de forsøger altid at tilpasse deres programmer til de aktuelle behov blandt beslutningstagere i samfundet. Deres program er centreret omkring at sikre løbende professionel og personlig udvikling. Det sikrer de gennem de fire søjler i deres programmer: læring om nye ledelsesværktøjer, sparring på konkrete problemstillinger, adgang til en verden af viden og inspiration samt et stort netværk af professionelle.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.