Applikationssupporter med kundefokus søges til OneIT

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Applikationssupporter med kundefokus søges til OneIT

Virksomhed: Eurofins
By:

Til vores support team i Vejen søger vi en applikationssupporter, som systematisk, målrettet og med servicemind, kan levere effektiv kundesupport i fælleskab med resten af vores dygtige og dedikerede kollegaer i OneIT-teamet.

Opgaver du vil arbejde med:

 • Fejlsøgning, løsning og rapportering af Incidents og service forespørgelser,
 • Kommunikere med kunder via mail, telefon og ansigt til ansigt. Derudover kommunikere og koordinere på tværs af eget samt diverse centrale Eurofins teams på både dansk og engelsk.
 • Deltage i Implementering og opdatering af nye og eksisterende services/applikationer.
 • Drift- og statusrapportering
 • Support af løsningerne, herunder bistå super users og øvrige team kollegaer 

Efter en grundig oplæring vil du komme til at agere som ekspert inden for anvendelse af 1-2 systemer, og udvise applikationsforståelse inden for øvrige centrale systemer.

Vi tilbyder

Et spændende job, hvor du kommer til at fungere som problemknuser. Du vil opleve, at du får kontakt med mange led af organisationen, både nationalt og internationalt. Derfor vil store dele af dagligdagen foregå på engelsk såvel som dansk. Desuden vil du blive en del af en organisation under konstant udvikling og forandring. I dagligdagen bliver du en del af et team, hvor sparring vægtes højt, der er godt humør og et stærkt sammenhold.

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer
Du kan komme med en it-mæssig baggrund eller måske som kemiker, mikrobiolog eller anden uddannelse gerne med indsigt i laboratorieverden. Det vigtigste er, at du brænder for at hjælpe dine kollegaer/kunder med hverdagens IT-udfordringer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til ITIL-frameworket, samt kender til en eller flere af følgende teknologier

 • Microsoft Visual Studio (C#, .net, VB6)
 • MS SQL
 • Crystal Reports
 • Microsoft SSRS og/eller PowerBI

Personlige kompetencer
Du har kundefokus, evner at sætte dig ind i kunders problemstilinger og udviser struktur i din opgaveudførelse.

Derudover ser vi gerne hvis du

 • Har en analytisk og systematisk tilgang til opgaverne.
 • Kan bevare overblik, fokus og de høje kvalitetskrav, selv når det skal gå stærkt.
 • Kan arbejde selvstændigt, men samtidigt er en teamplayer, som bliver motiveret af at nå fælles mål.
 • Mestrer dansk og engelsk i både tale og skrift.
Shortlist Rekruttering for Eurofins

Om Eurofins

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske prøver produkter og inden for agroscience CRO services. Eurofins er også en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab samt support indenfor kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostisk test.

I 2018 genererede Eurofins en proforma omsætning på 4,2 milliarder (proforma) euro fra 800 laboratorier i 47 lande og beskæftiger ca. 45.000 medarbejdere

Læs mere om rekruttering, karriere og rekrutteringsproces hos Eurofins
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.