Asset Manager (Application Manager) til Københavns lufthavnes centrale trafik-systemer

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Asset Manager (Application Manager) til Københavns lufthavnes centrale trafik-systemer

Virksomhed: Copenhagen Airports

Brænder du for at arbejde i et teknisk inspirerende miljø, hvor du kommer til at bidrage til udviklingen af Danmarks største lufthavn? Finder du det interessant at skulle varetage porteføljen af flykritiske trafiksystemer? Så er det muligvis dig, vi leder efter!

Dette er en nyoprettet stilling, og du vil arbejde med at bygge bro fra forretningsbehovene til systemdesign, forbedring af processer og implementering.

Du sætter retning

Som asset manager er du ansvarlig for lufthavnens centrale kritiske trafiksystemer. Du er med til at sætte strategisk og taktisk retning for systemerne og de tilhørende services i tæt samarbejde med kravstillere. Du vil ligeledes sidde med det økonomiske overblik, opfølgning samt rapportering og du har fokus på et godt samarbejde med de systemrelaterede forretningsområder.

Dine opgaver vil hovedsageligt ligge inden for følgende områder:

 • Varetage portefølje af flykritiske trafiksystemer (herunder økonomi), vugge til grav
 • Bidrage aktivt til governance af løsninger
 • Sikre at dokumentation er i compliance for godkendelser hos trafikstyrelsen
 • Koordinering i forbindelse med ændringshåndtering og problem management
 • Sikre forbedringer af de digitale løsninger
 • Overvåge at outsourcede systemer driftes teknisk optimalt og effektivt af leverandørerne
 • Sikre at vedligehold sker med størst mulig økonomisk effektivitet, herunder kvalitetssikring og evt. vurdering af leverandørernes estimater og tilbud
 • Kravspecificering baseret på forretningskrav i samarbejde med de forretningsansvarlige

For at få succes med stillingen

 • At du er vedholdende, analytisk og struktureret
 • Interesse for teknologi, arbejdet med data og processer
 • At du formår at arbejde tværorganisatorisk. Dine samarbejdspartnere spænder bredt på tværs af forretningen og du vil samarbejde med interessenter på mange forskellige niveauer både internt og eksternt
 • At du kan udarbejde og ajourføre strategier og planer på området baseret på teknologierne, services og deres udviklingspotentiale

Hvem er du?

Din uddannelsesbaggrund er formentlig kandidat, ingeniør eller lignende. Er du nyuddannet, så hører vi også gerne fra dig. Vi ligger stor vægt på, at du som person arbejder systematisk og struktureret, og det falder dig naturligt at tage ejerskab og ansvar for dine opgaver. Du har gennemslagskraft, et fagligt mod og en drivkraft, som sikrer, at du overkommer eventuelle udfordringer, finder løsninger og kommer hurtigt og sikkert i mål med dine opgaver.
Du arbejder selvstændigt, trives i en travl og afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver og du forstår at prioritere mellem disse.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Et dedikeret og kompetent team glæder sig til at tage imod dig

Hele den europæisk luftfart er under modernisering. Med Single European Sky, er de europæiske lufthavne i en tættere kobling og samarbejde end tidligere.

Dette stiller store krav til vores trafiksystemer. Stillingen opererer i et spændende krydsfelt indenfor national og global luftfart.

CPH er samtidigt på en digitaliseringsrejse, og kontinuerligt forandrer og forvandler vi vores systemer i takt med, at forretningen ændrer sig – drevet af vores vækst, kundeønsker og vores ønske om at skabe en lufthavn der ikke er set før.
Du bliver en del af et stærkt team (Air Traffic Management som er en del af IT området), som har med de aeronautiske og flykritiske systemer at gøre. Her vægter vi både samarbejde, godt humør og individuelle opgaver højt.

CPH Airports Københavns lufthavn bruger Shortlist til rekruttering på specialister og ledere

Om Copenhagen Airports

CPH er en reguleret virksomhed, der ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

Læs mere om ansættelses- og rekrutteringsproces hos Copenhagen Airports
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.