Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Audiologist

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Audiologist

Virksomhed: AudioNova

Søger du frihed og fleksibilitet i hverdagen? Bliv kørende audiologist for AudioNova – Mobilt Hørecenter (Sjælland og øerne)

Forestil dig, at nogle andre tager sig af din kalender og sørger for alt det praktiske. At du kun skal koncentrere dig om det, du brænder for. At du sætter dig ind i din AudioNova-bil og kører på arbejde – et nyt sted hver dag. At du er tæt på vores kunder og hver dag er med til at forbedre livskvaliteten for mennesker med nedsat hørelse.

Lige nu søger vi dedikerede audiologister til vores nye spændende koncept: AudioNova – Mobilt Hørecenter, hvor opgaven er, at betjene de af vores kunder, som ikke har mulighed for at komme ned i et af vores hørecentre.

Som audiologist i den mobile enhed får du stor frihed, og du vil være ansvarlig for kvaliteten i hele kunderejsen; fra behovsafdækning over diagnosticering til den endelig tilpasning. Både dine faglige og menneskelige kundskaber er vigtige, og ikke to dage vil være ens i mødet med kunderne. Perfekt hvis du ønsker en varieret hverdag, hvor du selv spille en nøglerolle.

Skrivebordsarbejdet tager vi os af

På sidelinjen vil du altid være supporteret af dygtige kolleger i form af dine ”Hearing Care Coordinators”, der vil være din administrative partner i din hverdag. Desuden får du et stort netværk af audiologistkolleger på tværs af hele landet i Danmarks største kæde for private hørecentre.

Vi forestiller os, at du…

 • brænder for at hjælpe andre og er nærværende og professionel i det personlige møde med dine kunder
 • drømmer om at gøre en forskel gennem din ekspertise og forbedre livskvaliteten for vores kunder med nedsat hørelse
 • ser muligheder i at få lov at gøre alt dette fra ”dit eget” mobile hørecenter – hjemme hos kunden, men altid tæt på en kollega

Højt serviceniveau og stor faglighed

Hos AudioNova går audiologisk faglighed, professionalisme og høj service hånd i hånd.

Vi søger derfor dig, der har en godkendt uddannelse indenfor audiologien kombineret med forståelse for sammenhængen mellem audiologi, salg og service, og som brænder for at levere den bedste kundeoplevelse – hver gang.

Du:

 • er proaktiv, struktureret og trives med at arbejde selvstændigt under stor frihed
 • har et kommercielt mindset og ser kundeprocessen som en del af vejen til at kunne tilbyde den bedste løsning for den enkelte kunde
 • er omstillingsparat, og elsker at være på farten
 • har kørekort og er bosiddende på Sjælland

Vi tilbyder…

En selvstændig stilling, hvor du selv er med til at sætte rammerne for din hverdag. Hos AudioNova har vi fokus på trivsel og medarbejderudvikling. Vi tilbyder løbende kompetenceudvikling, intern uddannelse og produkttræning i vores ”AudioNova Academy”. Har du ambitioner, er der også mulighed at deltage i vores Talentudviklingsprogram ”Rising Stars”.

Du får tillige:

 • en attraktiv lønpakke
 • bonusaftale
 • pension
 • sundhedsforsikring
 • firmabil

Sonova Audiological Carel Denmark ApS driver kæden AudioNova, som har opnået en markedsledende position på det private marked for høreapparater. Vi arbejder for, at god hørelse er for alle, og vi tror på at gennem god hørelse, skaber vi den bedste kontakt mellem mennesker. I 2016 blev AudioNova en del af Sonova, som er verdens førende producent af højteknologiske høreløsninger. Sonova har globalt mere end 3.000 hørecentre.

Shortlist-rekruttering-AudioNova

Om AudioNova

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Shortlist kandidat-sourcing
Vi sourcer til følgende rekrutteringer

Lad os tage en samtale