Bankrådgiver Erhverv, Lyngby

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Bankrådgiver Erhverv, Lyngby

Virksomhed: Nordea
By:

I Business Banking, Small Business & Entrepreneurs søger vi en rådgiver, der kan give kunderne en fantastisk oplevelse af at være kunde i Nordea. Du skal være med til at hjælpe både enkeltpersoner, familier, små nystartede firmaer, store virksomheder og institutioner. Kunder der driver egen virksomhed og har en privat økonomi, har brug for kompetent sparring og anbefalinger.
 
Ændringerne har været mange i SB&E de seneste år, men nu er vejen klar. Vi har gjort os lokale i dagligdagen både overfor vores kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. Hos os får du rig mulighed for både personlig og faglig udvikling. 

Om jobbet

Du får ansvaret for en portefølje af kunder, inden for forskellige brancher, hvor du skal sikre høj kundestilfredshed.

Derudover vil du som Bankrådgiver Erhverv:

  • Være med til at sikre fortsat stærkt samarbejde på tværs i teamet
  • Arbejde efter individuelle salgsmål
  • Vurdere kredit -og compliance-risici hos eksisterende og nye kunder

Du bliver en del af et team med stor erfaring, som giver dig mulighed for at trække på en masse viden og faglighed fra dine kollegaer. Dit arbejdssted bliver primært i Lyngby, med mulighed for fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde og en lokal privat filial i det Nordsjællandske.

Om dig

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det er de værdier, vi bruger som pejlemærker til at blive den bank, vi ønsker at være – og som vi forestiller os, du deler med os.  

For at få succes i denne rolle forestiller vi os, at du: 

  • Sætter dine beslutninger i et ”udefra og ind perspektiv” og hvor kunden er i centrum
  • Er engageret, arbejder struktureret og er målrettet i din adfærd
  • Er en holdspiller – både i forhold til dine kolleger i teamet, men også i forhold til alle øvrige filialer og enheder i Nordea
  • Ikke er bange for nye opgaver og får energi af at blive udfordret

Din erfaring og baggrund: 

  • Du behøver ikke at have arbejdet med erhvervskunder tidligere, det skal vi nok lære dig – det vigtigste er, at du nyder at tale med kunder og altid går efter en høj kundetilfredshed
  • Er uddannet Bankrådgiver, Bankrådgiver Erhverv, Erhvervsrådgiver eller lignende
Shortlist rekrutteringer til Nordea

Om Nordea

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale