Bankrådgiver Erhverv, København

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Bankrådgiver Erhverv, København

Virksomhed: Nordea

I Business Banking, Small Business & Entrepreneurs søger vi en rådgiver til at betjene en spændende portefølje i København. Her har du muligheden for, at rådgive og hjælpe vores kunder, der har deres privat- og erhvervsøkonomi samlet i Nordea.

Du får din egen portefølje bestående af enkeltpersoner, familier og deres virksomheder, fra de helt små nystartede virksomheder, til de etablerede selskaber. Du bliver ansvarlig for hele kundens økonomi og bankforretninger, lige fra belåning af private ejendommen til finansiering af virksomhedens aktiver/drift, samt investering’ og pensionsrådgivning. 

Vi har brug for netop dine kompetencer, din passion for kunderne og dine erfaringer for at levere fremtidens finansielle løsninger. Hos os bliver du en del af et inspirerende team, og får rig mulighed for, at udvikle dig samt have stor indflydelse på dine arbejdsopgaver.og ansvar. 

Om jobbet

Som Bankrådgiver Erhverv i København, får du blandt andet en central rolle i at sikre høj kundetilfredshed, skaffe nye kunder og bidrage til at indfri ambitiøse salgsmål. 

Du bliver ansvarlig for din egen portefølje med attraktive kunder, hvor du skal hjælpe kunderne med deres privat- og erhvervsøkonomi, herunder skabe tætte relationer med kunderne, via onlinemøder, fysiske-møder samt proaktive indsatser.

Vores kunder spænder over mange forskellige brancher fra konsulenter, håndværkere, læger, tandlæger, webshops og meget andet. Dit primære ansvar er at udvikle din egen portefølje og altid sikre at vi leverer høj kundetilfredshed hos vores kunder, samtidigt med at vi holder orden i eget hus, blandt andet på kredit- og compliance området. 

Det du skal lave:

 • Du får ansvaret for en eksisterende portefølje af kunder, inden for forskellige brancher, hvor du skal sikre høj kundestilfredshed ved at udvikle og servicere porteføljen
 • Tiltrække nye erhvervskunder via internt samarbejde med Nordeas Personal Banking, Private Banking og Business Banking, samt eksternt netværk
 • Bidrage til et fortsat stærkt samarbejde på tværs i teamet
 • Skabe tilfredsstillende salgsresultater, som tager udgangspunkt i kundens behov
 • Som en del af porteføljeudviklingen, er det også din opgave at tage stilling til kreditrisiko, kend-din-kunde aktiviteter, prissætning og udvikling af lønsomhed – kort sagt, du får et super spændende, fuldt ansvar for dine kunder

Dit arbejdssted vil være Vesterport i København, lige ved Hovedbanen. Vi tilbyder et fleksibelt arbejdsmiljø, med mulighed for dage med hjemmearbejde. 

Om dig

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det er de værdier, vi bruger som pejlemærker til at blive den bank, vi ønsker at være – og som vi forestiller os, du deler med os.  

For at få succes i denne rolle forestiller vi os, at du: 

 • Er engageret, arbejder struktureret og er målrettet i din adfærd
 • Har et positivt mindset og kan lide at løse udfordringer
 • Trives med at vi stiller krav til din proaktivitet og til dine resultater
 • Arbejder selvstændigt og tager ansvar for egen udvikling af personlige og faglige kompetencer
 • Er stærk til at etablere relationer og har nemt ved at vække tillid blandt dine omgivelser
 • Brænder for at arbejde med nye kunder og du har fokus på at skabe gode kundeoplevelser hver gang
 • Er en holdspiller – både i forhold til dine kolleger i teamet, men også i forhold til alle øvrige filialer og enheder i Nordea

Din erfaring og baggrund: 

 • Du behøver ikke at elske regnskaber eller at have arbejdet med erhvervskunder tidligere, det skal vi nok lære dig – det vigtigste er at du nyder at tale med kunder og bedriver et godt købmandskab
 • Du er uddannet Bankrådgiver, Bankrådgiver Erhverv, Erhvervsrådgiver eller lignende
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med at have egen portefølje
Shortlist rekrutteringer til Nordea

Om Nordea

Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale