Bankrådgiver til Nordea, hovedstaden

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Bankrådgiver til Nordea, hovedstaden

Virksomhed: Nordea

Vi søger en dygtig og selvstændig privatkunderådgiver til rådgivning af en spændende portefølje bestående af kunder med bolig, opsparing og yderligere forretningspotentiale. Brænder du for at arbejde med nye kunder, så kan porteføljen tilpasses, så der er mulighed for det. Du får mulighed for at udvikle dig selv og komme med på en spændende rejse i en af Nordeas travle privatkunde-filialer. Teamet består af en god blanding unge og erfarne rådgivere, så omgangstonen er frisk og tempoet højt.  

I Nordea kommer du til at arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer i et travlt og spændende miljø, hvor vi ofte samarbejder med vores formue- og boligspecialister for at realisere vores kunders drømme og behov. 

Vores ambition er at være innovative, så vi kan tilbyde konkurrencedygtige løsninger – når som helst, hvor som helst. Du vil få masser af muligheder for at lære og udvikle dig, når du vælger en karriere hos os. Har du lyst til at gå forrest og bidrage med at skabe værdi for kunderne?

Om jobbet

Du bliver en del af Glostrup filial, hvor vi betjener og rådgiver alle typer privatkunder. Vi er 31 medarbejdere i vores filial, heraf 18 bankrådgivere. Vores filial består af flere etager, hvor du kommer til at sidde på 1. salen sammen med de øvrige bankrådgivere.  

Som bankrådgiver får du til opgave at gøre det muligt for vores kunder at realisere deres drømme – både de bevidste og ubevidste.  

Du får ansvar for egen portefølje, men vi arbejder samtidig meget teamorienteret, hvor vi hjælper hinanden. Du skal elske at arbejde med kunder og have et brændende ønske om, at alle kunder du er i dialog med er så tilfredse, at de bliver ambassadører for dig og Nordea. Det forventes derfor, at du udvikler porteføljen via forretninger med de gode eksisterende kunder og tilgang af nye. Du skal naturligvis have dit kredithåndvæk og compliance-kompetencer i orden.  

Velkommen til et team som sætter en ære i at give vores kunder de bedste oplevelser, mens vi har det sjovt!

Dine kvalifikationer

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det er vores fire kerneværdier, der hjælper os til at yde vores bedste og opnå vores fulde potentiale. Vi forventer, at du har lyst at lære nye ting, lyst til at dele dine ideer, og at du har modet til at sige din mening, når du bliver udfordret. 

Du har en naturlig interesse for kundetilfredshed og kan genkende dig selv i følgende:  

  • Du sætter klare, ambitiøse mål og og indfrier dem 
  • Du er vant til at gå forrest og tage ansvar, og du er en rollemodel for dine kollegaer 
  • Du har erfaring som bankrådgiver og været stabil i dit nuværende job 
  • Du har en udpræget ”CAN DO” attitude og vil være med til at gøre en forskel 
  • Du arbejder med høj kvalitet og struktur i hverdagen 
  • God til at arbejde proaktivt 
  • Kompetent på alle fagområder – særligt flair for bolig og investering 
  • God til at skabe langvarige relationer med nye og eksisterende kunder 
  • Du elsker kunder! 
Shortlist rekrutteringer til Nordea

Om Nordea

Nordea er en ledende finanskoncern i Norden og en af de førende banker i Europa. Vi ønsker at gøre en reel forskel – for vores kunder og de samfund, hvor vi driver virksomhed – ved at dele vores brede ekspertise baseret på 200 års bankvirksomhed.

Vi er blandt de ti førende banker i Europa målt på markedsværdi og er en af de få europæiske banker med en AA rating. Vi er til stede i 19 lande og er en universalbank med en komplet vifte af bankydelser, samlede driftsindtægter på 8,6 mia. euro og samlede aktiver på 554,8 mia. euro i 2019

Vores kultur er vores medarbejder. Kernen i alt, hvad vi gør, er vores fire værdier: collaboration, ownership, passion og courage. Hos os får du en lang række muligheder for at forfølge din passion og udvikle dig i forskellige retninger. Vi skaber et miljø, hvor vores medarbejdere lærer nyt hver dag.

læs mere om Rekruttering og karriere hos Nordea
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.