Bankrådgiver til Nordea, Sundbyvester Plads

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Bankrådgiver til Nordea, Sundbyvester Plads

Virksomhed: Nordea

Bankrådgiver til København

Nordea søger lige nu bankrådgivere til filialen på Sundbyvester Plads

Har du flere års erfaring, og vil du arbejde med en attraktiv kundeportefølje i et moderne rådgivningsmiljø, så hører vi meget gerne fra dig.

Om jobbet

Vi har travlt i vores filialer i København og søger lige nu engagerede og kompetente bankrådgivere, som kan bidrage til udviklingen og sikre en fortsat høj kundetilfredshed ved at sammensætte de løsninger, der gør en forskel for kunderne.

Du motiveres af udfordringer og kan lide at have travlt. Du har et godt blik for, hvordan du skaber værdi for både kunden og forretningen, og du formår at behovsafdække med kunden i centrum. Du vil skulle prioritere kontakten til kunderne meget højt, og onlinemøder vil bl.a. være et centralt værktøj i din rådgivning.

Du vil få ansvar for egen attraktive kundeportefølje, som kan sammensættes, så den passer til dine kompetencer og interesser. Du kommer også til at være aktiv i arbejdet med at tiltrække nye kunder og dermed bidrage til filialens vækst.

Du vil blive en del af et stærkt team i et professionelt og moderne rådgivningsmiljø, hvor arbejdsglæde, udvikling og samarbejde er i højsædet. Vi lægger vægt på at hjælpe hinanden til at opnå gode resultater og har et højt aktivitetsniveau i filialerne, herunder et godt socialt miljø.

Læring og videreudvikling er også en vigtig del af vores arbejde. Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere opretholder et solidt markeds- og produktkendskab og får omsat den teoretiske viden til praktisk erfaring.

Om dig

Du har en bankfaglig uddannelse og gerne et par års erfaring som bankrådgiver. Du brænder for kundekontakt og sætter en ære i at levere service og rådgivning i særklasse.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • Evner at etablere et tillidsfuldt og professionelt forhold til dine kunder
  • Trives i et travlt miljø og sætter ambitiøse mål
  • Vækker tillid blandt dine omgivelser
  • Tager ansvar for egen udvikling
  • Er kvalitetsbevidst og overholder dine aftaler
  • Er en god kollega
Shortlist rekrutteringer til Nordea

Om Nordea

Nordea er en ledende finanskoncern i Norden og en af de førende banker i Europa. Vi ønsker at gøre en reel forskel – for vores kunder og de samfund, hvor vi driver virksomhed – ved at dele vores brede ekspertise baseret på 200 års bankvirksomhed.

Vi er blandt de ti førende banker i Europa målt på markedsværdi og er en af de få europæiske banker med en AA rating. Vi er til stede i 19 lande og er en universalbank med en komplet vifte af bankydelser, samlede driftsindtægter på 8,6 mia. euro og samlede aktiver på 554,8 mia. euro i 2019

Vores kultur er vores medarbejder. Kernen i alt, hvad vi gør, er vores fire værdier: collaboration, ownership, passion og courage. Hos os får du en lang række muligheder for at forfølge din passion og udvikle dig i forskellige retninger. Vi skaber et miljø, hvor vores medarbejdere lærer nyt hver dag.

læs mere om Rekruttering og karriere hos Nordea
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.