Bankrådgiver til Nordea Lyngby

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Bankrådgiver til Nordea Lyngby

Virksomhed: Nordea
By:

Nordea søger lige nu en bankrådgiver til filialen i Lyngby.

Har du flere års erfaring, og vil du arbejde med en attraktiv kundeportefølje i et moderne rådgivningsmiljø, så hører vi meget gerne fra dig.


Om jobbet

Vi har travlt og søger lige nu engagerede og kompetent bankrådgiver, du skal kunne bidrage til udviklingen og sikre en fortsat høj kundetilfredshed ved at sammensætte de løsninger, der gør en forskel for kunderne.

Du motiveres af udfordringer og kan lide at have travlt. Du har et godt blik for, hvordan du skaber værdi for både kunden og forretningen, og du formår at behovsafdække med kunden i centrum. Du vil skulle prioritere kontakten til kunderne meget højt, og onlinemøder vil bl.a. være et centralt værktøj i din rådgivning.

Du vil få ansvar for egen attraktive kundeportefølje, som kan sammensættes, så den passer til dine kompetencer og interesser. Du kommer også til at være aktiv i arbejdet med at tiltrække nye kunder og dermed bidrage til filialens vækst.

Du vil blive en del af et stærkt team i et professionelt og moderne rådgivningsmiljø, hvor arbejdsglæde, udvikling og samarbejde er i højsædet. Vi lægger vægt på at hjælpe hinanden til at opnå gode resultater og har et højt aktivitetsniveau i filialerne, herunder et godt socialt miljø.

Læring og videreudvikling er også en vigtig del af vores arbejde. Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere opretholder et solidt markeds- og produktkendskab og får omsat den teoretiske viden til praktisk erfaring.

Om dig:

Collaboration. Ownership. Passion. Courage.
Det er de værdier, vi bruger som pejlemærker til at blive den bank, vi ønsker at være – og som vi forestiller os, du deler med os.  

Du har en bankfaglig uddannelse og gerne +3 års erfaring som bankrådgiver. Du brænder for kundekontakt og sætter en ære i at levere service og rådgivning i særklasse.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • Evner at etablere et tillidsfuldt og professionelt forhold til dine kunder
  • Trives i et travlt miljø og sætter ambitiøse mål
  • Vækker tillid blandt dine omgivelser
  • Tager ansvar for egen udvikling
  • Er kvalitetsbevidst og overholder dine aftaler
  • Er en god kollega

I Nordea ved vi, at en inkluderende arbejdsplads er en bæredygtig arbejdsplads. Vi er overbevist om, at vores forskellige baggrunde, erfaringer, egenskaber og personligheder gør os bedre til at hjælpe kunderne og bidrage til de samfund, vi er en del af. Så kom som du er.

Shortlist rekrutteringer til Nordea

Om Nordea

Nordea er en ledende finanskoncern i Norden og en af de førende banker i Europa. Vi ønsker at gøre en reel forskel – for vores kunder og de samfund, hvor vi driver virksomhed – ved at dele vores brede ekspertise baseret på 200 års bankvirksomhed.

Vi er blandt de ti førende banker i Europa målt på markedsværdi og er en af de få europæiske banker med en AA rating. Vi er til stede i 19 lande og er en universalbank med en komplet vifte af bankydelser, samlede driftsindtægter på 8,6 mia. euro og samlede aktiver på 554,8 mia. euro i 2019

Vores kultur er vores medarbejder. Kernen i alt, hvad vi gør, er vores fire værdier: collaboration, ownership, passion og courage. Hos os får du en lang række muligheder for at forfølge din passion og udvikle dig i forskellige retninger. Vi skaber et miljø, hvor vores medarbejdere lærer nyt hver dag.

læs mere om Rekruttering og karriere hos Nordea
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.