Rekruttering af BEC Systemadministrator

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af BEC Systemadministrator

Virksomhed: Handelsbanken

Rekrutteringsbureauet Shortlist Talent Acquisition rekrutterer BEC Systemadministrator til Handelsbanken

Er du på hjemmebane i BEC’s bankstandards ?
Har du lyst til at blive en nøgleperson i Handelsbankens System og support afdeling, som systemadministrator hos Handelsbanken?
Så er det lige dig vi mangler.

Jobbet

Dine opgaver vil variere, men dit primære fokus vil være håndtering af systemopsætninger i BEC’s systemer. I samarbejde med produkt- og systemejere oprettes eller justeres vores produkter, renter og gebyrer.  Vores opgave er at supportere centrale afdelinger og filialer med spørgsmål, der helt naturligt dukker op i forbindelse med brug af BEC’s løsninger.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Konfigurationekspert på produkter, renter og gebyr
  • System- og produktopsætning i BEC’s systemer
  • Support inkl. fejlkonti, interne konti mv.
  • Projektdeltagelse i Handelsbanken samt på BEC
  • Årsultimo-indberetninger

Din profil

I Handelsbanken kommer du til at arbejde sammen med dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og udfordringer. Du får gode muligheder for at gøre en positiv forskel.

Du er proaktiv, omhyggelig og i stand til at arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du arbejder effektivt, er kvalitetsbevidst og tager ansvar for både dine egne og teamets fælles opgaver. Derudover kender du BEC systemkompleks samt har gode kommunikationsevner.

Som person er du energifyldt, opsøgende og har gåpåmod og lysten til at lære nyt. Du er detaljeorienteret og trives med både de administrative opgaver og kontakten med kolleger og kunder. Du brænder for at hjælpe vores interessenter. Samtidig er du nysgerrig på at udvikle og udfordre måden, som vi gør tingene på i dag.

Dine ønkede kvalifikationer:

  • Har du viden om rente og gebyr opsætning i BEC systemer
  • Du arbejder grundigt og struktureret, er analytisk og sætter en ære i, at opgaverne løses rettidigt og med høj kvalitet
  • Arbejder godt selvstændigt og i teams
  • Er god til at formulere dig på skrift og i tale
  • Har gode kommunikative evnerDu får i Handelsbanken en meget stor grad af indflydelse på dit job og ansvar i hverdagen. Desuden vil der være rig mulighed for personlig og faglig udvikling i jobbet.

Arbejdspladsen er fysisk på Havneholmen, Kbh. V eller Østergade i Herning. Mindre rejseaktivitet henover året må forventes.

Shortlist Rekruttering til Handelsbanken logo

Om Handelsbanken

Handelsbanken er en international bank med en decentral forretningsmodel og en langsigtet og bæredygtig tilgang til vores måde at drive bank på. Vi gør tingene på vores egen måde og har fokus på kunden i alt, hvad vi gør. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder. Det er nemlig filialen, der kender kunden og lokalområdet bedst og derfor kan træffe de bedste beslutninger for kunden. Vi har konstant fokus på at give kunderne en endnu bedre oplevelse end i går, og det kræver et godt og stærkt samarbejde.Vi er en universal bank, blandt verdens stærkeste banker og en af Nordens mest internationale banker. I banken i Danmark har vi både lokale specialister og Handelsbanken-koncernen i ryggen med næsten 800 filialer og aktiviteter i mange af verdensmest betydningsfulde økonomier.

Ingen nordisk storbank er ratet højere af de internationale kreditvurderingsinstitutter.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.