Business Development Representative til Nordisk FinTech Scaleup – Risika

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Business Development Representative til Nordisk FinTech Scaleup – Risika

Virksomhed: Risika

Shortlist® søger Business Development Representative til Risika beliggende centralt i København.

I rollen bliver du den der skaber kontakten mellem nye potentielle kunder og Risikas sælgere. Du bliver derfor en vigtig del af virksomhedens vækstrejse. Jobbet giver dig mulighed for at styrke dine evner inden for at udpege mulige kunder og booke salgsmøder med beslutningstagere. For den rette kandidat, er der også på sigt, muligheder for yderligere udvikling i virksomheden.

I stillingen bliver din primære opgave at genere nye salgsmuligheder hvor du tager kontakt til potentielle kunder og skaber interesse for produktet. Det betyder, at du som Business Development Representative vil kvalificere og udpege mulige kunder, og booke salgsmøder. Du vil også deltage i møder, der inkluderer den næste del af processen. Dette er for at give dig muligheden for at udvikle og lære mere om produktet og salgsprocessen.

Risika tilbyder dig en digitalorienteret arbejdsplads med højt tempo og højt til loftet. Kerneværdierne hos Risika er ærlighed og transparens – både internt og eksternt mod potentielle og eksisterende kunder, da produktet er et trusted product. Det afspejles i virksomhedens fornuftige og professionelle medarbejdere. Du bliver en del af en super ambitiøs virksomhed, som gør tingene anderledes og udfordrer de traditionelle spillere på markedet indenfor finansiel risikostyring.

Risika Rekruttering med Shortlist Talent Acquisition

Om Risika

Risika er en Nordisk FinTech-virksomhed, der hjælper virksomheder med at træffe de rigtige beslutninger, når de handler med andre virksomheder. Vi sælger i dag vores services via en API-løsning eller som en online platformsløsning, hvor man simpelt og intuitivt får leveret de vigtigste informationer om ens kunder eller samarbejdspartnere. Vores team består i dag af 13 dygtige medarbejdere inden for strategi, salg, markedsføring, programmering, regnskab og statistik. Vi er et ungt og energisk team, der lægger vægt på høj faglighed og gode resultater – samtidig med, at vi har det sjovt. Vi værdsætter meget det sociale, og at vi kan lave ting sammen også uden for arbejdstiden.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.