Rekruttering af Business Intelligence Developer & Data Scientist

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Business Intelligence Developer & Data Scientist

Virksomhed: Blue Water Shipping

På vegne af Blue Water Shipping, rekrutterer Shortlist Talent Acquisition en Business Intelligence Developer & Data Scientist, som der er drevet af at nørde i data og af performance- og procesoptimering, og som samtidig har en stor forretningsforståelse. Du vil få mulighed for at arbejde med store mængder af data fra alle forretningsområder i BWS.

Vi søger en BI Consultant, som brænder for at forstå, indsamle og optimere forretningens data og som arbejder for høj validitet i sit arbejde. Være klar til at gribe de muligheder, der følger med forandringerne, også selvom det til tider skaber usikkerhed.

Du kommer til at arbejde bredt inden for BI, samtidigt er der mulighed for at specialisere sig inden for et eller flere områder af Microsofts BI værktøjer.

I tæt samarbejde med IT, vores Controllere og Eksterne konsulenterskal du:

  • Omsætte forretningsbehov til BI løsninger f.eks. via tele – og finansdata
  • Videreudvikle og vedligeholde vores Datawarehouse, hvor vi indsamler data fra forskellige kildesystemer og dermed også stiller kvalificerede spørgsmål til vores kolleger i forretningen
  • Videreudvikle og vedligeholde vores Kube
  • Sikre at der er de nødvendige server-ressourcer
  • Optimere BI-processerne

Interesse for det sidste nye inden for BI 

Vi søger en person, der har erfaring med Microsofts BI stack og kan sin SQL. Hvis du har erfaring fra Azure, er dette en fordel.  

Erfaring fra en lignende rolle og/eller en relevant videregående uddannelse. Det vigtigste er dog, at du har interesse og indsigt til at dygtiggøre dig inden for Business Intelligence og datasceince.  

En skarp analytisk sans og evner at sætte sig ind i komplekse data samtidig med, at overblikket bevares. Er proaktiv og formår at udfordre det eksisterende og sikre høj kvalitet i sit arbejde. Arbejder struktureret, er selvkørende og tager ejerskab for sine opgaver. 

Blue Water Shipping samarbejde om rekruttering med Shortlist Talent Acquisition

Om Blue Water Shipping

Blue Water Shipping A/S er en global transport- og shippingvirksomhed. Virksomheden er de seneste år vokset kraftigt og har i dag flere end 60 kontorer spredt over hele verden. Virksomheden har, i de knap 50 år den har eksisteret udviklet en unik og stærk kultur fokuseret omkring kundefokus, entreprenørskab og medarbejderpleje.

Læs mere om karriere og rekruttering hos Blue Water Shipping
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.