Client Manager til VP Securities

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Client Manager til VP Securities

Virksomhed: VP Securities

Brug din erfaring og understøt vores nordiske strategi

Hos VP SECURITIES begiver vi os i disse dage ind på det svenske marked som en del af vores nordiske strategi. Som vores nye Client Manager bliver du spydspids, når det kommer til at introducere vores kunder til den nye infrastruktur. Med base på vores kontor i København bidrager du med din dybdegående viden om det svenske kapitalmarked og er derigennem med til at styrke vores interne processer samt sikre, at vores kunder oplever samme høje serviceniveau i Sverige, som vi er kendt for i Danmark.

Hjælp med at opbygge et nyt forretningsområde

Din rolle har fokus på to ting. For det første rådgiver du vores kunder i det, vi kalder post-trade services. For det andet bliver du go-to-person for kollegerne internt i huset, når der skal etableres nye processer i forhold til det svenske marked, ligesom du som markedsspecialist yder daglig support og støtte til kollegerne i CSD Services.

Med fokus på professionel service kommer du til at:

  • hjælpe med at udvikle retningslinjer, driftsbeskrivelser og Service Level Agreements (SLA’er)
  • vedligeholde statisk data, der omhandler værdipapirer
  • deltage i projekter og interne testforløb
  • vejlede vores kunder i udstedelse og corporate actions

Nyd godt af et tæt samarbejde med kolleger og kunder

Du bliver en del af vores Issuer & Corporate Actions Services team under CSD Services. Her bliver du mødt af en gruppe fagligt stærke og dedikerede Client Managers, som er godt hjemme i vores services samt vores eksisterende struktur på det danske værdipapirmarked.

Fordi du er en holdspiller, bliver du en betroet samarbejdspartner for både kunder og kolleger. Og med dine stærke kommunikationsevner formår du at give værdsat sparring og rådgivning. Til gengæld vil du opleve fordelene ved vores eksisterende struktur, samtidig med at du er med til at håndtere udfordringerne ved at opbygge noget nyt.

Ekspert på det svenske marked – er du klar til at dele ud af din viden?

Fordi vi er på vej ind i et nyt forretningsområde, bliver netop dit kendskab én af nøglerne til vores fremtidige vækst og succes. Du har formentlig en finansiel uddannelse kombineret med erfaring fra en nordisk finansvirksomhed – fx i et settlement- eller corporate action-team med fokus på det svenske marked.

Mere konkret bidrager du med din viden om:

  • Equity og fixed income-markeder, herunder samspillet med markedsdeltagere og myndigheder
  • Svenska Fondhandlareförenngen
  • Clearing & Settlement-processer, herunder værdipapirstyper og karakteristikker såvel som afviklingscyklussen
  • Corporate Action-processer i Sverige, herunder både frivillige og obligatoriske omstændigheder.
Shortlist Rekruttering til VP Securities logo

Om VP Securities

Vi er en finansiel servicevirksomhed, som tilbyder innovative løsninger og knowhow inden for værdipapir- og investoradministration. VP er den eneste danske leverandør af udstedelse, handelsafvikling og opbevaring af noterede værdipapirer med tilhørende service over for udstedere og investorer. Vi udbyder desuden vores services og løsninger til europæiske kunder. Vi er ca. 180 engagerede mennesker, som alle er højt specialiserede inden for forretningsudvikling og IT. Derudover har vi særdeles gode arbejdsforhold i vores domicil med central placering i København.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.