Country Manager

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Country Manager

Virksomhed: Stock Group A/S
By:

Svensktalende salgskonsulent søges til grossistvirksomhed

Stock Group A/S søger en kollega til at hjælpe med vores strategi om at komme ind på det svenske marked. Du vil blive vores første ansatte i Sverige og vil dermed fra start få stort ansvar og på sigt kan der være mulighed for ledelsesansvar. Vi er en sund organisation med de rette ressourcer til at tage det næste skridt. Skal det være sammen med dig?

Stort ansvar i Danmarks hurtigstvoksende grossistvirksomhed

Vi er en ung grossistvirksomhed som har eksisteret siden 2017. I Danmark er vi den hurtigstvoksende grossistvirksomhed, og er i dag leverandør til de største retailere. Med opfindelsen af ”Ja tak tilbud” har vi indtaget markedet med storm, og vores dygtige salgsteam i Danmark, som du kommer til at arbejde tæt sammen med, går hver dag på arbejde for at skabe vækst sammen med nuværende og nye kunder. Produktkategorierne spænder bredt indenfor nonfood og dækker bl.a. over køkkenudstyr, legetøj, dyreartikler og elektronik.

Virksomheden er 100% danskejet, og du vil i opstarten referere direkte til vores direktør, som sammen med vores chef for forretningsudvikling har ansvaret for vores etablering og vækst i Sverige.

Vi er i dag 30 dedikerede medarbejdere på vores hovedkontor i Vejle, Danmark. Vi garanterer højt humør, dage der sjældent er ens og et varesortiment der konstant præges af nyheder.

Dit ansvar og dine arbejdsopgaver

Jobbet vil bestå i at åbne og besøge vores første svenske detailkunder. Du vil skulle besøge butikkerne, præsentere Stock Group samt vores koncept og lave indsalg af varer direkte til de enkelte butikker. Du vil blive grundigt oplært i vores ”Ja-tak koncept” og modtage grundig produkttræning udover den generelle oplæring.

Du vil arbejde med stor frihed under ansvar, og være en nøgleperson i vores forventede store vækst på det svenske marked de kommende år. Du vil arbejde tæt sammen med vores danske salgsteam, så vi kan tage alle succeserne fra Danmark, og føre videre til Sverige og dine kommende kunder.

Hvem er du?

Vi forventer, at du både kan kommunikere på dansk og svensk. Der vigtigt for os, at du kan indgå i vores danske team, for at lære vores DNA og skabe et stærkt bånd til dine kollegaer. På sigt ser vi gerne at du ønsker at lære fra dig og få ledelsesansvar for flere sælgere som vi vækster i Sverige. Det er et krav, at du har erfaring fra tidligere salgsstilling – meget gerne som kørende sælger og dermed allerede har et netværk af svenske dagligvarebutikker.

Derudover forestiller vi os at;

  • Du har et godt drive og motiveres af udfordringer
  • Er resultatorienteret og trives med ansvar
  • Er teamplayer og serviceminded
  • Besidder en høj arbejdskapacitet og er åben overfor ny læring

Du skal månedligt kunne møde ind på vores danske kontor til salgs- og statusmøde med den samlede salgsstyrke.

Stock Group vælger Shortlist som rekrutteringsbureau

Om Stock Group A/S

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale