CRM Marketing Manager til Nordnet

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

CRM Marketing Manager til Nordnet

Virksomhed: Nordnet

Kan du skabe salgsresultater gennem marketing og vil du gå forrest i opbygningen af ny marketing salgskanal?

Nordnet søger en dygtig CRM manager til opbygning af en ny marketing salgskanal, da de netop har fået marketing consent fra eksisterende brugere. Det åbner op for et hav af nye muligheder, med blandt andet content og email marketing 1-1. Der er høje forventninger til den nye salgskanal og vi søger derfor en ambitiøs og kompetent kollega, som har lyst til at gå forrest og skabe salgsresultater gennem marketing. Du kommer til at spille en central rolle og er med til at bygge hele strukturen op for det danske marked. Det betyder at du får stor indflydelse på både rollen og retningen, hvorfor det også forventes at du selv tager initiativ og evner at drive spændende projekter selvstændigt.

Jobbet

Stillingen er nyoprettet, og derfor er du selv med til at bygge den op. Du skal være med til at udvikle og strukturere den danske kommunikationsstrategi samt starte hele vores direkte markedsføring op i diverse kanaler. Vi søger en selvkørende, struktureret og erfaren kollega, som kan varetage et stort ansvar og koordinere Nordnets danske kommunikationsaktiviteter til eksisterende kunder. Det er en forudsætning, at du har en grundlæggende forståelse for investering, så du nemt kan sætte dig ind i vores kunders behov og kan skabe relevant og inspirerende content.

Arbejdsopgaverne:

 • Selvstændigt drive projekter, kampagner og touch points gennem hele kunderejsen.
 • Koordinering, produktion og prioritering af e-mailkampagner i tæt samarbejde med stakeholders i det nordiske CRM-team.
 • Skabe den røde tråd til vores øvrige kanaler, så vi sikrer os et omnichannel-fokus.
 • Produktion af nyhedsbreve samt opsætning af events inkl. udsendelse af invitationer, remindere og opfølgning via Adobe Campaign Manager.
 • Produktion af pressemeddelelser.
 • Sammensætte inspirerende content til vores kunder ud fra eksisterende content samt blogindlæg og videoer.
 • Andre kommunikationsopgaver som oversættelser og korrekturlæsning.
 • Podcast er også en mulighed.

Det forventes også, at du engagerer dig i vores generelle marketingkampagner, bidrager med gode idéer og er med til at løse mindre rutineprægede opgaver, som kommer vores vej. Du bliver en del af det danske marketingteam med tre medlemmer og refererer til Head of Sales & Marketing Denmark.

Passer vi sammen?
Er du kreativ og fuld af gåpåmod, og ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det et rigtig godt udgangspunkt for et samarbejde med os. Du skal have en entreprenørånd gemt i dig samt have viljen til at påvirke forretningen og til at udvikle dig selv. Vi forventer ikke at du kan skrive det tunge investeringsindhold, men du skal kunne læse det og koge det ned til essensen og finde ud af hvad det vigtigste er, udarbejde overskrifter og CTA, samt generelt sikre og optimere konvertering i kunderejsen.

Derudover forventer vi, at:

 • Du arbejder selvstændigt og effektivt – ingen opgave er for lille eller for stor for dig.
 • Du er fleksibel og har en stor arbejdskapacitet.
 • Du tænker nyt og har en god forståelse for visuelt design.
 • Du er en dygtig formidler, som kan gøre det komplicerede let forståeligt og give læseren lyst til at tage det næste skridt.
 • Dansk retstavning og korrekturlæsning er uproblematisk for dig.
 • Du kommunikerer problemfrit på engelsk, som er vores koncernsprog.
 • Du har erfaring fra lignende job.

Det tilbyder vi dig
Hos Nordnet bliver du en del af et godt fællesskab, hvor vi drives af et ønske om at give vores kunder verdens bedste kundeoplevelse og de bedst mulige tjenester til investering og pensionsopsparing. Her er et højt tempo og en hurtig udviklingstakt, hvor du får mulighed for selv at have indflydelse på din hverdag. Du får et spændende kreativt job med stor berøringsflade og super gode kollegaer.

Shortlist rekruttering til Nordnet logo

Om Nordnet

Nordnet DK er en filial af Nordnet AB. I Dk sidder vi 40 engagerede kolleger der er Nordnets ansigt ud ad til.
Nordnet er en digital bank for investering og opsparing, som dækker Sverige, Danmark, Finland og Norge. Med fokus på brugervenlighed, tilgængelighed, et bredt udbud og lave priser giver vi vores kunder mulighed for at opfylde målene for deres opsparing.

Læs mere om rekruttering, karriere og rekrutteringsproces hos Nordnet
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.