Customer Integration Specialist

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Customer Integration Specialist

Virksomhed: DB Schenker

Har du mod på en nøglerolle i design, udvikling og implementering af kundeløsninger i en af verdens største transport og logistik virksomheder? Har du erfaring med design af EDI løsninger i samarbejde med kunder, salgsorganisation og forretning? Så har vi en spændende stilling til dig i DB Schenker.

Som Customer Integration Specialist arbejder du sammen med fageksperter, herunder it- og forretningsarkitekter, for at kortlægge, designe og foreslå samt implementere de bedste it-løsninger til vores kunder, salgsorganisation og forretningspartnere.

Ansvar for design, udvikling og implementering af CFS (Customer Facing Solutions)
Du vil deltage i kundemøder for at få kundens krav til løsningerne og afdække hvilken data kunderne kan levere.  Sammen med kunden, salg og produktionen mapper og definerer du scopet for den pågældende integration, og designer og implementerer derudfra den optimale EDI løsning for den pågældende kunde.

Stillingen har en bred kontaktflade og kræver både teknisk-, kunde- og forretningsindsigt for at skabe stærke IT-system løsninger i krydsfeltet mellem kunderne, salg og produktionen.    

Som Customer Integration Specialist hos DB Schenker i Hvidovre får du en nøglerolle for implementering af nye kunder og den fortsatte udvikling og effektivisering af vores eksisterende EDI løsninger.

Arbejdsmiljøet er præget af en åben kommunikation, humor i hverdagen og højt tempo. Du er en del af et lille, tæt IT-team, hvis formål er på professionel vis at supportere vores kunder, salgsorganisation og produktion. Der vil forekomme rejsedage til firmaets danske kontorer. Stillingen har reference til IT-chefen.   

Du bliver ansvarlig for kunde- og drifts-relaterede opgaver for kunder og kolleger i hele Danmark, ligesom du vil deltage i interne projekter. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores salgsafdeling, produktionsafdelinger og kundeservice.    

Opgaverne er meget varierede og vil bl.a. omfatte:   

 • Design og implementering af EDI løsninger til vores store kunder, der bl.a. omfatter nogle af Danmarks største industrivirksomheder   
 • Vedligehold og udvikling af eksisterende EDI løsninger
 • Support til kunder og brugere af EDI løsninger
 • Trouble shooting (2nd og 3rd level support) på vores produktionssystemer   
 • Være IT-specialisten ved projekter i forhold til forretningsudvikling i samarbejde med dedikerede kolleger fra andre afdelinger   
 •  Ad hoc IT-opgaver   

Erfaring med at drive og deltage i IT-projekter
Det er vigtigt, at du trives med en selvstændig rolle, hvor du i samarbejde med IT-chefen skal kunne holde mange bolde i luften. Du bliver nøgleperson i forhold til kundeimplementering og kundeorienterede IT-projekter, du skal derfor kunne drive projekterne fra start til slut. 

Du har en relevant uddannelse som f.eks. datateknikker eller datamatiker og har erfaring med EDI løsninger fra en tilsvarende stilling. Du er udadvendt, struktureret og er ikke bange for at tage ejerskab på nye opgaver. Vi forventer, at:   

 • Du har erfaring med EDI, XML, CSV   
 • Du har erfaring med at drive og deltage i IT-projekter   
 • Du har erfaring med og glæde ved kundekontakt   
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til AS400
 • Du er god til at kommunikere på alle niveauer af organisationen   
 • Det er en fordel med kendskab til transportbranchen   

Engagerede kolleger og et job du selv kan præge
​Du vil blive en del at et godt team med dygtige og engagerede kollegaer med en positiv indstilling.

Du vil få et selvstændigt, indholdsrigt og afvekslende job som du i høj grand selv kan præge.

Frokost- og massageordning samt helbredssikring er en del af pakken der venter på dig hos os.

Shortlist Rekruttering til DB Schenker logo

Om DB Schenker

DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management med 76.000 medarbejdere globalt. DB Schenker Danmark har ca. 300 medarbejdere i Danmark fordelt på 3 filialer.

Læs mere om rekruttering, karriere og rekrutteringsproces hos DB Schenker
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.