Direktør for Eurofins SAFER@WORK Denmark

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Direktør for Eurofins SAFER@WORK Denmark

Virksomhed: Eurofins SAFER@WORK Denmark

Eurofins er en global leder indenfor ”Testing for Life” områderne, med mere end 50 000 medarbejdere. Gennem de sidste 20 år har Eurofins været en af de hurtigst voksende virksomheder i verden, takket være innovation i teknologi og service. Som ét af verdens førende laboratorier inden for fødevarer, foder, miljø, landbrug, farmaceutiske produkter, gentest, retsmedicin og klinisk diagnostik har vi i Eurofins brugt vores viden og erfaring til at udvikle tests og koncepter, som kan hjælpe virksomheder, kunder og medarbejdere under corona (SARS-CoV-2) pandemien.

Disse testkoncepter har Eurofins samlet under navnet SAFER@WORK™ og vi søger derfor nu en direktør der kan etablere SAFER@WORK™ og stå i spidsen for selskabet i Danmark.

I den nuværende situation i Danmark er det vigtigt fortsat at være opmærksom og prioritere at opspore mulig smitte og dermed beskytte virksomheder, kunder, medarbejdere og ikke mindst medarbejdernes familier. Derfor har Eurofins udviklet SAFER@WORK™ som har til formål at hjælpe virksomheder med at udvikle og implementere tiltag, som kan begrænse COVID-19s påvirkning af virksomheden.

SAFER@WORK™ er udarbejdet og implementeret af Eurofins egne eksperter samt udvalgte partnere. Alle laboratorietests bliver lavet i Eurofins’ godkendte kliniske eller akkrediterede laboratorier og naturligvis i henhold til gældende regler.

Om jobbet:

På vegne af Eurofins søger vi en erfaren sælger og forretningsudvikler med lyst til ledelse, der kan træde ind i rollen som direktør og etablere SAFER@WORK™ som en selvstændig enhed i Danmark

Der er tale om en særdeles spændene stilling hvor man får ansvar for at opbygge et salgsselskab der skal markedsføre Eurofins løsninger til virksomheder der vil beskytte sig selv og medarbejderne mod Coronasmitte.

Det nye selskab skal markedsføre en række løsninger som Eurofins allerede i dag tilbyder, men for at skabe momentum i omsætningen har man besluttet at samle salgsaktiviteterne i et nyt selskab kaldet Eurofins SAFER@WORK™.

Du vil træde ind i rollen som direktør for dette selskab og skal hurtigst muligt opbygge en organisation på 4-5 salgskonsulenter der sammen med dig skal etablere dette marked. Det er en meget attraktiv mulighed for dig der har lyst til at lede en mindre salgsorganisation samtidig med at du selv tager aktivt del i salgsarbejdet.

Kvalifikationer

For at få succes i denne rolle skal du have et ekstraordinært stort drive, da du skal kunne eksekvere på en ambitiøs vækstplan meget hurtigt. Du har desuden solid erfaring med løsningssalg og kan skabe kontakter på toplederniveau. Du skal have forudsætning for at kunne sælge koncepter og løsninger med avanceret teknologisk indhold.

Da det nye selskab skal dække hele landet, vil du få sælgere på flere lokationer. Du vil selv få base på det Eurofins kontor der er nærmest din bopæl.

Du brænder for salg og trives i en rolle hvor du både er sparringspartner for dine sælgere og selv kan opbygge kunder.

Desuden forventer vi, at du:

  • kan indgå partnerskab med og udvikle tætte relationer til kunderne
  • udviser et stort drive og skaber resultater
  • er detaljeorienteret og struktureret
  • har en interesse og flair for IT systemer og du derfor mestrer Excel, Microsoft CRM etc.
  • er omstillingsparat og kan begå dig på alle niveauer i en organisation
  • har en fleksibel, innovativ og engageret indstilling til dit arbejde
  • er forretningsorienteret og serviceminded
  • er god til at kommunikere på dansk og engelsk

Yderligere informationer

Kontakt Shortlist Senior Talent Acquisition Consultant Jan Rudebeck på tlf. +45 26 27 18 04

Vi tilbyder:

En meget attraktiv pakke omfattende firmabil, høj fast grundløn og præstationsbetinget bonusordning. Et spændende og udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Frie arbejdsforhold i en dynamisk og fremadrettet international virksomhed.

Arbejdssted:

Du kan have arbejdsplads på et af Eurofins kontorer i hele Danmark

Shortlist Rekruttering for Eurofins

Om Eurofins SAFER@WORK Denmark

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske prøver produkter og inden for agroscience CRO services. Eurofins er også en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab samt support indenfor kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostisk test.

I 2018 genererede Eurofins en proforma omsætning på 4,2 milliarder (proforma) euro fra 800 laboratorier i 47 lande og beskæftiger ca. 45.000 medarbejdere

Læs mere om rekruttering, karriere og rekrutteringsproces hos Eurofins
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.