E-Commerce Manager til Nupo

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

E-Commerce Manager til Nupo

Virksomhed: Nupo

Er du også træt af tunge og rigide processer – og har du mere lyst til at eksekvere mange af de fede idéer, du ligger inde med?

Vil du gøre en forskel med dit engagement, dine kompetencer og din begejstring for sund og energifyldt livsstil – så læs videre her…

Det er vores store passion hos Nupo at udvikle og markedsføre slankeprodukter, måltidserstatninger og livsstilsprodukter, der giver balance og energi.

Vi opbygger vores forretning gennem en målrettet og fokuseret produktudvikling og vækst. Vi er foreløbigt repræsenteret i Norden, Tyskland, Island, Irland, Slovakiet, Tjekkiet Ungarn, Slovenien og Holland. Vi har travlt og er i en meget positiv udvikling.

Vi har en professionel, fleksibel og meget uhøjtidelig kultur, hvor succesen udspringer af dedikerede og engagerede medarbejdere fra vores kontor i Brøndby

Har du stor erfaring med e-commerce, og er du klar til at tage ansvaret for vores online forretninger, som har oplevet en imponerende vækst igennem de seneste år? Så er du måske den schweizerkniv, vi søger som drivkraft og daglig ansvarlig for vores online

Det er vores store passion hos Nupo at udvikle og markedsføre slankeprodukter, måltidserstatninger og livsstilsprodukter, der giver balance og energi.

Vi tilbyder

Vi tilbyder først og fremmest en spændende og meget bred stilling i en international vækstvirksomhed med kunder i hele Europa.

Der vil være et stort fagligt ansvar og en stor grad af hands-on samt operationelt arbejde. Der vil være personaleledelse i stillingen til en start.

Du vil først og fremmest skulle tage ansvaret for, at vores online butikker er indbydende og inspirerende, samt konverterer bedst muligt. Du vil derudover komme til at arbejde med hele kunderejsen, SEO, betalt annoncering, marketing automation, tekniske integrationer og generelt godt købmandskab.

Du vil få iansvaret for i et team med en programmør og en person der arbejde med vores satsning på Amazon i Tyskland, samt en række freelancere og bureauer. Vi har en flad organisationsstruktur med højt til loftet, og du vil referere direkte til virksomhedens CEO

Dine ansvarsområder

 • Overordnet set sørge for at vores kategori-, produkt- og andre landingssider inspirerer og konverterer bedst muligt.
 • Overvågning af konkurrenter på tværs af vores markeder.
 • Planlægge og koordinere tilbudsmail til vores kunder (via Active Campaign)
 • Udføre kvalitative analyser som fx brugertest, konkurrentanalyser samt indhente kundefeedback.
 • Udføre kvantitative analyser i fx Analytics eller Excel af købsflow og store mængder produktdata.
 • Oprette produkter og generelt optimere vores online produktsortiment i samarbejde med vores Marketing Team.
 • Udvikling af vores platform på tværs af landene via vores distributører
 • Rapportere udvikling af nøgletal
 • Koordinere samarbejdet med vores, distributører, bureauer, freelancere og dine kollegaer i et projektstyringsværktøj (vi bruger Slack i dag).

Personlige og faglige kvalifikationer

Vi leder først og fremmest efter en person med den rette attitude, der identificerer sig selv som e- købmand/-kvinde, samt besidder en stor motivation for at drive ansvaret for vores online butikker. Derudover forventer vi, at du:

 • har minimum 3 års erfaring med e-commerce og drift af en online butik.
 • har en stor teknisk forståelse, herunder er superbruger i Excel samt har erfaring med GTM og feeds. Derudover er det en stor fordel, hvis du har kendskab til HTML.
 • UI/UX er ikke fremmedord for dig
 • har en stor erfaring med SEO samt gerne kendskab til markedspladser som fx Amazon.
 • har erfaring med optimering af hele kunderejsen samt marketing automation.
 • mestrer begreber som ROAS, ROI og ACoS, og kan tage medansvar for, at vi får mest muligt ud af budgettet.
 • taler flydende dansk, svensk og engelsk.
NUPO - Nutritional Power vælger Shortlist rekrutteringsbureau som Talent Acquisition Partner

Om Nupo

Historien om Nupo og vores produkter går helt tilbage til 1981. Navnet “Nupo” er en sammentrækning af ordene; Nutritional Power = NuPo.

Nupo blev udviklet på Hvidovre hospital i 1981 af den ledende fedmeforsker Dr. Flemming Quaade. Nupo tilbyder diætprodukter til dig, som ønsker at kickstarte et vægttab, eller hjælp til at bibeholde en stabil vægt.

Nupo har eksisteret i 38 år. Virksomheden er dansk og består af en gruppe ildsjæle, der har til huse i virksomhedens domicil i Brøndby, hvor de beskæftiger sig med udvikling, produktion, markedsføring og salg til det danske såvel som det internationale marked.

Visionen er den samme, som dengang Nupo første gang blev udviklet; at gøre slankekuren til en positiv oplevelse. I slutningen af 1970’erne får civilingeniøren Oluf Mørk idéen til den ideelle slankekur. En kur, hvor man kunne spise det, som var forbudt i andre diæter. En kur, der gav kroppen alle de næringsstoffer, som den havde behov for, men inden for et minimum antal kalorier.

For at gøre tanker til virkelighed indledte Oluf Mørk et samarbejde med førende ernæringsforskere. En af grundpillerne har altid været, at Nupo skulle være solidt funderet i videnskabelig forskning og kliniske forsøg.

Nupo’s produkter er delt op i tre kategorier; Diet, One Meal og Slim Boost. Produkterne kan nydes alene eller i kombination. Nupo Diet er godkendt af Fødevarestyrelsen som fuldkosterstatning.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.