E-Commerce Manager til vækstrejse hos Skandinavisk Grossist

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

E-Commerce Manager til vækstrejse hos Skandinavisk Grossist

Virksomhed: Henning Stæhr A/S

Shortlist søger stærk E-commerce Manager, der som business unit manager, med direkte reference til CEO, kan stå i spidsen for Henning Stæhr A/S’s vækstrejse på deres egne brands.

Shortlist rekruttering for Grossist Stæhr

Om Henning Stæhr A/S

Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.