Ejendomsadministrator til DEAS

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Ejendomsadministrator til DEAS

Virksomhed: DEAS

Er du erfaren inden for administration af andelsboligforeninger og/eller ejerforeninger?

DEAS har godt gang i forretningen, og derfor søger vi en erfaren kollega til vores kontor ved i København. Vi tilbyder et alsidigt job, hvor tværfagligt samarbejde med gode kollegaer og spændende opgaver rummer gode muligheder for, at din faglighed udfordres og udvikles.

Du bliver en del af et team der sammen sikrer at vi giver vores kunder den bedste service. Vi arbejder rigtig godt sammen, vi hjælper og supporterer hinanden og vægter samarbejde og teamånd rigtig højt. I den afdeling du bliver en del af, er du rigtig tæt på de ejer- og andelsboliger du har ansvaret for, og her sikrer du kvalitet og serviceniveau til glæde for vores kunder.

Du får en alsidig hverdag med arbejdsopgaver der bl.a. omfatter:

  • ansvar for egne foreninger, der indgår i et team med dygtige kolleger
  • daglig administration, herunder kontakt med bestyrelser, ejere-/andelshavere, advokater etc.
  • selvstændig koordinering og afvikling af generalforsamlinger, regnskabs- og budgetmøder samt andre bestyrelsesmøder
  • forbrugsregnskaber ud fra årshjulet

Du har relevant erfaring

Vi ønsker os en medarbejder der har den modenhed der skal til for at have gennemslagskraft og vække tillid, og som tør udfordre den måde vi arbejder på. Desuden ser vi gerne vi at du er udadvendt og kan kommunikere med en stor mangfoldig kundegruppe. Kundeservice og kvalitet er øverst på din liste, du forstår vores kunder, og ved hvordan man skaber gode relationer. Kendskab til Unik Bolig 4 er det en stor fordel.

Hos DEAS får du

  • et højt fagligt niveau, hvor du får rig mulighed for at udvikle og udfordre dig selv
  • mulighed for at sparre med kolleger, både i dit team, afdelingen og ikke mindst også på tværs af organisationen.
  • gode kollegaer der arbejder godt sammen, og hjælper hinanden.
  • de optimale arbejdsredskaber uanset hvor du arbejder. Arbejder du primært hjemmefra, sikrer vi en hjemmearbejdsplads, der lever op til kravene.

Sammen står vi stærkere

Du bliver en del af en virksomhed, der rummer mange forskellige profiler inden for ejendomsbranchen med stor viden om alle detaljer af faget. Dine kolleger har altid hjertet med i det, de laver, og kan ikke lade være med at engagere sig i ejendommene.

I DEAS løfter vi i flok, og vi hjælper hinanden, når behovet er der. Vi tilbyder et spændende og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt.

Vi tænker hele tiden i at sikre vores kunder og lejere de bedst mulige løsninger, bl.a. gennem vores digital strategi, der rummer en lang række selvbetjeningsløsninger.

Rekrutteringsfirmaet Shortlist rekutterer med unikt koncept til DEAS logo

Om DEAS

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag.

Læs mere om karriere og rekruttering hos DEAS
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.