Ejendomsserviceteknikker

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Ejendomsserviceteknikker

Virksomhed: Furesø Kommune

Teknisk servicemedarbejder til Teknisk Drift og Service i Center for Kommunale Ejendomme og Anlæg 

Grundet naturlig afgang i vores afdeling søger vi lige nu endnu en ny kollega til vores skønne team. Kan du lide at hjælpe dine kollegaer, fikse problemerne, tænker du ud af boksen, har du gå-på-mod og hænderne skruet rigtigt på, så er det dig, vi søger. Vi søger en teknisk servicemedarbejder eller ejendomsservicetekniker, til at blive en del af vores afdeling i Center for Kommunale Ejendomme og Anlæg. Her vil du indgå i et team, hvor vi står for systematisk vedligeholdelse af vores bygninger og serviceopgaver for vores kunder, hvor vi understøtter de kerneopgaver, vores Furesø-kollegaer varetager. Vores center har til opgave at skabe gode bygningsmæssige rammer for kommunens borgere og ansatte. Vi sørger for, at kommunens bygninger er tidssvarende, bæredygtige, energieffektive, rene og pænt vedligeholdte. Ligesom det er os, der sikrer, at bygningerne og indretningen heri passer til kommunens aktiviteter og at der er den rigtige belysning, varme og luftudskiftning i lokalerne. Vi har ansvaret for kommunens godt 195 ejendomme, som har et samlet areal på cirka 25000 kvadratmeter. 

 Vi ønsker en medarbejder der:

 • Har en håndværksmæssig baggrund eller et svendebrev som ejendomsserviceteknikker. 
 • Har gode kommunikative evner og it-kompetencer på brugerniveau. 
 • Tager ejerskab og følger op på opgaver og kunder. 
 • Har takt og tone – kan lide at omgås mennesker. 
 • Interesserer sig for bygningsvedligehold og kan se alt det brugerne overser på en bygning. 
 • Går op i at levere en synlig og stabil indsats. 

I driftsområdet bruger vi følgende IT-systemer: Keep Fokus, Main Manager og Office-programmerne, hvorfor vi forventer, du kan lære at anvende programmerne på brugerniveau. 

Som person er du god til at holde overblik, prioritere dine opgaver og få dem afsluttet. Du kan både arbejde selvstændigt og være en del af et hold. Du er lydhør, over for brugerne af vores bygninger, og går forrest i tilgangen til opgaverne. Du er åben og ærlig og står for en venlig og ordentlig kommunikation. 

Vi tilbyder: 

 • En arbejdsplads med en uformel omgangstone og godt humør. 
 • Stor fleksibilitet og skiftende arbejdsopgaver. 
 • Bil til ud-kørende opgaver. 
 • Gode, hjælpsomme og rare kollegaer. 
 • Egne ansvarsområder efter interesse. 

Krav i stillingen: 

Det er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Løn efter kvalifikationer og overenskomst med FOA. Du skal kunne fremvise gyldigt kørekort, ren straffe- og børneattest.

Praktisk 

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. 

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn. 

Job i Furesø? Kom og vær med! 

I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for. 
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig. 

Om Furesø Kommune

Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale